Ребъл Уилсън сподели детайли за трансформацията

Актрисата ще изпрати успешната си "Година на здравето"
30 окт 2021 22:28, Дарена Найденова
11
Ребъл Уилсън сподели детайли за трансформацията
Getty

Ребъл Уилсън споделя още детайли относно впечатляващото си отслабване и т. нар. „Година на здравето“, която започна в началото на 2020-а.

41-годишната актриса се появи в сутрешното шоу Sunrise, където разказа на водещите Натали Бар и Дейвид Кош относно трансформацията си. Уилсън се похвали, че е свалила цели 35 килограма за една година, което ѝ е помогнало да промени драстично живота си и да се справи с емоционалното хранене.

Звездата сподели, че наскоро е била на годишен преглед при личния си лекар, където е получила добри отзиви за здравето си, които тя свързва с по-слабата си фигура. „Казаха ми, че всичките изследвания са наред и това е най-добрата ми форма, в която съм била досега. Чувството е невероятно“, казва Уилсън в предаването.

„Горда съм от себе си за това, което направих и факта, че продължавам да се придържам към успеха... Горда съм от себе си, че промених живота си към по-добро“

Актрисата признава, че преживяванията ѝ на снимачната площадка и по време на други професионални ангажименти са се променили драстично след подобряването на здравето. В момента тя се чувства по-малко уморена след дълъг полет и не се изморява толкова бързо след натоварен ден с каскади или физическа работа. „Преди след дълъг работен ден – обикновено снимаме по 16 часа – краката ми се подуваха и трябваше да ги вдигам високо. Сега обаче нямам този проблем“, похвали се Ребъл.

 
Още за трансформацията на Ребъл Уилсън ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От заглавието разбрах само думата "подели".
5
1
 
4
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Не разбрахме с ко е известна. Дунда е, има още 20кг мазнини, ама ако ги свали гърдите й ще се смалят още повече и кел файда. Тия дето ми се снимат с едното бедро пред другото и то диагонал са ми много смешни, комплекса ги тресе здравата.
4
1
 
3
 
! Отговори
Фрактал преди 2 години
Рекламка на резани черва, за да не може да яде ли? Чудесно.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много грозна!
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре си е така, обичам заоблени.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десет мъже трошат нещо из партия Лллллл

Спонсорирани публикации