На премиерата King Richard - Серина Уилямс и дъщеря й на червения килим

Тя заложиха на еднакви тоалети в черно
17 ное 2021 21:50, Дарена Найденова
7
На премиерата King Richard - Серина Уилямс и дъщеря й на червения килим
БГНЕС

Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия пристигнаха на червения килим на премиерата на King Richard и веднага привлякоха погледите към себе си. Двете дами бяха с еднакви тоалети, които този път доста се различаваха от традиционните им спортни екипи. В Лос Анджелис момичетата Уилямс бяха придружени от Алексис Оханян.

За филмовата премиера Серина облече тоалет на Дейвид Кома, отличаващ се само с един крачол, който е част от пролетната колекция на британския лейбъл за 2022 година. Тенисистката комбинира дизайна с дълги, черни ръкавици. Роклята включваше детайли от кристал и бляскаво лого, но звездата на вечерта може би бяха ботушите на Уилямс, които по цялата си дължина бяха украсени с кристали.
 
Филмът King Richard разказва за живота на сестрите Уилямс и детството им в Калифорния, изпълнено с тренировки по тенис. И макар лентата да насочва вниманието към бащата на двете шампионки – Ричард, изигран от Уил Смит, на червения килим прожекторите светеха само и единствено за Серина и дъщеря ѝ Олимпия.
 

Повече за премиерата на  червения килим на премиерата на King Richard
ще откриете в материала на Тialoto.bg 

Източник: Тialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Толераст преди 2 години
Кинг ричард ЧЕРЕН ЛИ Е ? ..... Би трябвало..... За Орфей вече знаем че е бил черен .... Наполеон е бил с Афро корени .... Джордж Вашингтон със сигурност е бил черен , щото родителите му са дошли като роби в Америка от племето Вашинг в Конго .... Крал Артур и той ще се докаже с последните ДНК анализи че е бил черен ... Въобще за каква "бяла" цивилизация ми говорите , след като всичко идва от Африка .... дори и днешните мигранти . А което не е черно значи е расистко и трябва да се унищожи....