Серина Уилямс благодари на майка си за подкрепата

Тенисистката и сестрите ѝ разказват за родителите си в шоу
21 ное 2021 23:15, Иванка Гъркова
3
Серина Уилямс благодари на майка си за подкрепата
БГНЕС

В последно време всички говорят за Ричард Уилямс – бащата на тенисистките Серина и Винъс. Той има важна роля за тяхното израстване на корта и това ще видим във филма за него, наречен King Richard. Но преди това, говорейки за своето голямо семейство, дъщерите му разкриват колко са благодарни на майка им Орасин Прайс за подкрепата. 

Гостувайки в новия епизод на шоуто Red Table Talk, Серина Уилямс разказва за силата на майка ѝ, както и жертвите, които е трябвало да направи, за да види своите момичета шампионки. Към нея се присъединяват още Винъс и Уил Смит, който във филма играе техния татко.
 
„Баща ми в един момент работеше и след това спря“, каза тя и изтъкна, че ако не е била неговата съпруга, която да поеме издръжката на цели 7 души, семейството им най-вероятно щяло да се разпадне.
 
„Това ще правим. Няма да имам работа. Ще ходя с Винъс и Серина и ще ги тренирам всеки ден“, спомня си тя какво казал татко ѝ. Според нея, ако днес тя чуе подобно нещо от мъжа си Алексис Оханян, едва ли би се съгласила с него.
 
Двете сестри казват още, че едва ли биха били толкова успешни, ако нямаха и рамото на своята майка.
 
„Нямаше да оцелеем без това“, споделя Серина.
 
Какъв е Ричърд Уилямс като дядо и какво да очаквате от филма за него и семейството му, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Давидим преди 2 години
Нека видим последните им снимки и имат ли общо с консумацията на анаболи/др. "к"имикали/. Няма как жена да направи бицепс по-голям от на мъж и да го разхожда по терена по 2-3 часа без да е "подплатена" с нещичко....освен това забравих как бяха съборени всички проби от тяхната държва на земята в един склад .. Оппсс.. без да искаме паднага всички проби за допинг от последните N години?!- само за тях и колегите им от една дестинация.. После нямало support и политика в спорта :) ?!