Бащата на убитата операторка обвинява Болдуин за смъртта й

Галина Хътчинс почина на снимачната площадка
20 дек 2021 09:49, Петя Славова
21
Бащата на убитата операторка обвинява Болдуин за смъртта й
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Алек Болдуин, който случайно застреля операторката Галина Хътчинс на снимачната площадка, е отчасти отговорен за убийството ѝ, заяви бащата на жертвата Анатолий Андросович.

По-рано Болдуин заяви в интервю, че не е натиснал спусъка на пистолета, с който е убита операторката на снимачната площадка на филма "Rust". Според него стрелбата е била случайна и спонтанна, предава БГНЕС.

"Не мога да разбера поведението на Алек. Защо е изтрил съобщенията си в Twitter, след като е станало ясно, че на репетицията е имало стрелба? Револверът е оръжие, което не стреля преди да се натисне спусъкът, и Алек е отчасти отговорен за стрелбата", заяви бащата на Хътчинс пред британския таблоид "Сън".

Според него Болдуин явно е произвел изстрела. Ето защо не е ясно защо актьорът "не желае да понесе дори частична отговорност за смъртта й" твърди Андросович.

Болдуин стреля с пистолет, който изглежда е бил зареден с бойни патрони, на снимачната площадка на уестърна "Rust" на 21 октомври, докато репетира сцена. Родената в Украйна операторка Галина Хътчинс беше убита, а режисьорът Джоел Соуса - тежко ранен при инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега пък гаден свят написал един. Не така, тази жена що не си потърси работа в Мосфильм или Ленфильм... ми залете у Холивуда.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това човекът е като козата - няма наяждане. Що ли ти требваше Болдуине на баир лозе.
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как да не е виновен.Държал е боен пистолет,с бойни патрони,насочил го е срещу човек,и е гръмнал!Не е спазил нито едно от правилата за боравене с оръжие!Кой друг да е виновен?И освен всичко друго е и продуцент на продукцията,тоест той е човекът който носи отговорност за цялата организация.Назначил 25 годишна кифла за оръжейник на продукцията,май много филми е гледал сигурно я е мислил за Лара Крофт
14
6
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
И като няма човек зад 30 кила камера как се снима и се движи?!? това не ти е самоснимачката на телефона! Ти на снимачна площадка били ли си?!? Главния оператор определя кой как застава и как действа пред и спрямо камерата!!! Ако беше стрелял чистача, никой нямаше да го обвинява, но понеже е известен и с пари, дайте да го обвиняваме до де пусня някоя пачка!Има си ред който не е спазен,актьора прави това което му казват!
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не желае да понесе частична отговорност ли? Защото може и да не го вкарат в затвора, но ще му скъсат г.за от плащане на милиони долари обезщетения
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сто пъти се написа, че при стрелба срещу камерата, правилото е да няма човек зад нея. Какво има да се дъвчи още. Другото е че трябва да се разбере как този патрон е попаднал в цевта на револвера , въобще кой отговоря за зареждането на оръжието. Да се проследи пътя на оръжието от подаването му от оръжейника до актьора. Бил ли е през цялото време актьора от подаването на оръжието до сцената в полезрението на снимачния екип. Ако е ходил до тоалетната с оръжието, там вече...
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитва да се да заличи следите, но наистина няма как оръжието му да гръмне в ръцете без да е натиснал спусъка. Другия тънък момент е, че той е и продуцент на филма, не само актьор. Това означава, че той е бил работодател на всички наети лица по време на продукцията , той ги е подбирал. В този смисъл е и пряко виновен ако не осигури безопасност по време наснимките. Самия факт, че е сложил някаква 25 г. кифла за отговорник по оръжията е направо смешен. Изглежда е искал да мине по-евтино, ама....
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие продължавайте да вярвате, че убийството е случайно. Ако беше такова обаче, Болдуин щеше да разкаже какво се е случило (според него и в неговата глава) и досега случая щеше да е приключил. А адвокатите му са го посъветвали да не дава интервюта, защо? Ако беше чист, няма какво да крие, жалкият убиец!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и велик актьор да е, това което е направил те е правилно...
8
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 2 години
И празно оръжие не се насочва срещу човек. Ако не лежи затвор ще само, защото е Тръмп хейтър.
7
5
 
10
 
! Отговори
Втората поправка преди 2 години
Болдуин си е виновен отвсякъде. Не е спазил правилата за безопасно боравене с оръжие. Правилата се 4 (четири), не са 4000 или 400. Ако всички ги знаят и спазват, такива инциденти просто няма да има.
6
3
 
12
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Престъпна небрежност от страна на Болдуин. Бащата търси възмездие за детето си и има пълно право за това. Дано съдът се произнесе справедливо, без всякакви политически пристрастия. Жалко за младата жена, отишла си без време от този га..ден свят!
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С каквито и патрони да е заредено оръжието,една от най-категоричните мерки използвани по стрелбищата е да не се насочва срещу човек.Ако това беше спазено,сега жената щеше да е жива.За целите на филма Болдуин е трябвало да произвежда изстрели по-встрани,а не директно срещу оператора.Точно от съображенията за сигурност,които напълно са липсвали.Естествено че Болдуин трябва да плати милиони на роднините,хич да не се скатава!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украта е постигнала американската мечта
3
9
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
естествено бандеровецът иска пари сега му е паднало
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя как само усмиваше Тръмп. Много долен. Сега Тръмпино много се кефи
1
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
''Случайно '' трябва да е в кавички докато не приключи разследването.