Меган Маркъл свидетел по процеса срещу принц Андрю?

Херцогът на Йорк е обвинен в сексуално насилие, извършено през 2001 г.
23 дек 2021 07:37, Ния Христова
10
Меган Маркъл свидетел по процеса срещу принц Андрю?
Снимка: БГНЕС
Меган Маркъл може да бъде призована да даде показания в процеса срещу принц Андрю, съобщи БГНЕС.
 
Вирджиния Робъртс Джуфре започна граждански иск срещу сина на кралицата, като твърди, че през 2001 г., когато е била 17-годишна, е била принудена да прави секс с него три пъти.
 
Принц Андрю категорично отрича всички обвинения срещу него.
 
Адвокатът на Джуфре Дейвид Бойс, съобщи, че може да призоват съпругата на принц Хари Меган като свидетел по делото по три причини, защото е в САЩ, а съдът там има юрисдикция над нея.
 
"Второ, тя е човек, който за известен период от време, е бил близък сътрудник на принц Андрю и следователно може би е в състояние да е видяла какво е направил той. И трето, тя е човек, на който може да се вярва", съобщи Бойс.
Още по темата
 
Херцогът на Йорк няма да се присъедини към кралското семейство за главната църковна служба за Коледа в Сандрингам, след като реши да слезе от прожекторите.
 
Кралски източници съобщават, че херцогът е "напълно погълнат" и "невероятно стресиран" от съдебното дело, което ще бъде на 4 януари. Непрекъснато говорил със своите американски адвокати, за да се консултира по показанията си. 
 
Джуфре заведе дело срещу него през август, и ако го спечели, обезщетенията по него може да са в размер на милиони долари. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато става дума за изнасилване няма как трето лице да знае нещо, ако не е присъствало. Всичко останало е съчинения по картинка тип американско правосъдие. А, дали на простакесата маркъл може да се вярва.... Аз лично считам, че цръното е патологична лъжкиня.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много красиво и скромно момиче. Напомня ми на едно момиче, което продаваше чорапи зад халите през 90-те. Чорапите и не бяха качествени и много се вмирисваха, но беше много възпитано момиче.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кафявото правило дудуци на дедо Принц и там я е срещнал Хари и я харесал как хубаво свири.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стана ли ви зелето?
6
1
 
9
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Колибарката направи разногледи всички от кралския двор.Подчинил се на долната си глава,нейният *** й даде пълна свобода да вилнее.
5
1
 
0
 
! Отговори
Времето преди 2 години
днес е слънчево. Все пак заради антициклона си е мразовито
4
0
 
4
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Къртих й кафявата шпионка
3
0
 
6
 
! Отговори
защо преди 2 години
След бурна, безгрижна и безотговорна младост, след бордеите, плажовете, дворците удряш и си подсигуряваш поколенията. Добър урок за всички златки.
2
1
 
7
 
! Отговори
пиян залян преди 2 години
Стига ни занимавахте с тези хрантутници !!! Аман от лентяй медийни звежди !
1
2
 
6
 
! Отговори
Традициите преди 2 години
и етикета трябва да се спазват. Няма нищо по-освежаващо деня да почне с английски чай и "трогателна новина" за Сър Хари и Лейди Меган. Драснете нещо и за Меган Фокс, поне е бяла жената