Гордън Рамзи: Путин е най-страшният, за когото съм готвил

Шеф-готвачът споделя, че е имал нервни пристъпи
Обновена: 11 яну 2022 15:21 | 11 яну 2022 15:16, Ния Христова
73
Гордън Рамзи: Путин е най-страшният, за когото съм готвил
Снимка: БГНЕС
Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута Гордън Рамзи, призна, че готвенето за руския президент Владимир Путин го е довело до нервни пристъпи и казва още, че Путин е бил "най-плашещият човек", за който е готвил, предава БГНЕС.
 
Рамци казва, че е треперил от притеснение, че е можел да причини хранително отравяне на руския президент. През 2000 г. 55-годишният Рамзи приготви празничен обяд след срещата между руския президент и тогавашният британски премиер Тони Блеър на Даунинг стрийт.
 
Готвачът признава, че единственото, за което мислел, било "какво ли ще стане, ако отровя тези двамата".
 
"Беше доста необикновено преживяване. Изправих се пред тях, за да ги поздравя, те ме попитаха как са сготвени аспержите, а аз си мислех: махнете ме оттук, по дяволите, свършен съм!", признава Рамзи в интервю за шоуто на Кели Кларксън в САЩ. 
 
На руския лидер е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен резен лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от червено вино.
 
Рамзи сподели, че е дарил хонорара си от обяда за благотворителност.
 
Най-известният човек, за когото е готвил Рамзи, обаче, е принцеса Даяна, която е дошла сама в ресторанта му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Най-вероятно не е казал 2000-та година, а 2000-те, демек това десетилетие, защото Путин стана президент 2001. И още по-верятно е било след заканата му да преследва терористи (след като руснаците си самовзривиха блоковете в Москва, за да имат карт бланш за Чечня), а може би дори след театъра. Няма конспирация тук
50
1
 
1
 
! Отговори
George преди 2 години
Психопатският външен вид издава, че нервните кризи са често срещано явление при него. То и поведението му е като на невменяем.
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странно, през 2000-та Путин е бил почти непознат за Запада... Малко объркващ опит за пропаганда...
48
5
 
1
 
! Отговори
Поне преди 2 години
Поне да му се беше изплюл в манджата на тоя гад.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахааа, разминала му се е каторгата в Сибир. Но пък е щял да научи руската северна кухня: еленово копито с боровинки, туршия от папрат, еленов стомах в блато и т.н вкусотии.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рамзи е пичага. Вероятно доовкусил консумето със собствената си пот от притеснение. А защо се е шашкал толкова, той си знае. Иначе филмите му са добри.
45
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краварски ***, колкото и да се плюнчите 80 процента са русофилите у нас. Да видим само кои иддиоти ще вдигнат оръжие срещу Русия.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готвач политик! Браво! Добре, че не са намерили камиче в маджата !
43
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Рамзи беше отравил джуджето ,нямаше да загинат хиляди украинци и руснаци в братоубийствената война.А и за Русия щеше да е добре ,нямаше да я ударят със санкции и сега щеше да е добре развита цивилизована държава!
42
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как така си спомня,до най-малката подробност ,какво е готвил в определен ден преди 22 год.?
41
1
 
2
 
! Отговори
До Чета и си мисля преди 2 години
"....И защо да е уплашен от само от Путин...." - защото е Убиеца на САЩ....и не само. Може пък и да е Антихриста знае ли човек, но Рамзи го е усетил.
40
1
 
4
 
! Отговори
Разпутин преди 2 години
Ам че да! Я Путин се продриска, я са вързали Рамзи за някоя балистична ракета.
39
1
 
4
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 2 години
Джолан от шунка!?!?!? Т'ва пък какво е?!?!? Явно съм задръстен!!!! :(И защо да е уплашен от само от Путин - не се разбира!?!?! Не съм русофил - само питам! Явно уплахата от Путин се търгува успешно в медиите!!!
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че е народен,народен човек е.Ама поста които заема го задължава да спазва етикецията.Там в Русия,черния хайвер го ядат със супени лъжици,не го миришат само,както правят англосаксите.
37
4
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"На руския лидер е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен резен лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от червено вино." === Абе народен човек, какво да говорим повече :))) Така живеят всички крепостници в територията на Жужанка :)))
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе,Ути е най-добрия сред чефчетата.Само който не му е опитал боб яхния тя не знае,какво е вкусен боб.Въпреки,че бе сготвена за поне 100 човека в една тава,вкусът и дълго се помни.А нглосаксите и представа си нямат какво е боб яхния с люта чушка и червен пипер с чаша бяло вино и бекон за мезе.Тия освен бургери и пици друго не могат да сготвят.А даже и дюнер не могат да направят,като хората.А камо ли боб с луканка.Абе изобщо,думи нямам щом и мусаката ни я атеманосаха.
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синът на сатаната винаги плаши.
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин и на личния си готвач не вярва, камо ли на чужденец.
33
6
 
10
 
! Отговори
Путин преди 2 години
Гордън Рамзи е най-нервния човек когото съм срещал. Докато го попитаме с Тони за аспержите и два пъти ходи да си сменя пълните долни *** .
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този нещастникк не може слама на две прасета да раздели, тръгнал да го играе голям готвач. нивото му е на второкурсник от ТОХ-а в Бургас. Пуснете си Италиа Скуизита канала в тубата и вижте жабоците какво го правят - кифтенца фрикасе. надеценени англосаксонски сФинчуги.