Джеймс Макавой потвърди, че тайно се е оженил за Лиза Либерати

Двамата имат връзка от две години
5 фев 2022 13:01, Петя Славова
6
Джеймс Макавой потвърди, че тайно се е оженил за Лиза Либерати
Снимка: БГНЕС

Шотландският театрален и филмов актьор Джеймс Макавой, който е носител на три награди BAFTA и номинация за „Златен глобус”, даде интервю за The Guardian, в което потвърди тайна сватба с Лиза Либерати. Слуховете за брака се появиха още през 2019 г., когато неговият близък приятел Джеймс Лойд разкри за това събитие в живота на актьора. Преди това двойката не потвърждаваше тези слухове.

През 2016 г. Джеймс Макавой се разведе с Ан-Мери Дъф след 10 години брак, двойката има син Брендън. Същата година актьорът се запознава с Лиза Либерати, която работеше като помощник-режисьор при снимките на филма Split, припомня БГНЕС.

Връзката им започна две години след като се запознаха, но двойката я криеше, тъй като тогава Макавой все още беше в процес на развод с бившата си съпруга.

През 2019 г. те спретнаха тайна сватба. Актьорът не разкри подробности за тържеството: и Макавой, и съпругата му не обичат публичността и не парадират с личния си живот. Актьорът добави, че заради съпругата си се е преместил в родния й град Филаделфия. Това е вторият ми роден град сега“, сподели Макавой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Кой преди 2 години
е Джеймс Макавой, и коя е Лиза Либерати?
3
0
 
5
 
! Отговори
Няма отърване преди 2 години
... значи актьора се оженил без да казва на журналята за да му е спокойна главата и да не се налага да смъква папараци с фотоапарати от клоните на дърветата около имението си ... *** не му се е разминало. Някой жОрналист е душил години наред около актьора... следил го е ... проверявал му е профилите в социалните мрежи само и само да направи "сензационната" статия и да "блесне" пред колегите си ... Ейй, ДОЛНО ПЛЕМЕ. Що не оставите хората на мира .....
2
0
 
3
 
! Отговори
тТт преди 2 години
Заслужаваше си Оскар-а за ролята на лудия в "На парчета", "Неуязвимият" и/или "Стъкленият".
1
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 2 години
Ъъъъъъъъ, мууууууу.