Златен бутон още в първия епизод на "България търси талант"

На 14 февруари стартира осмия сезон на шоуто
11
Златен бутон още в първия епизод на "България търси талант"
Снимка: bTV

Новосформираното жури в осмия сезон на „България търси талант“ - Катето Евро, Евелин Костова, Николаос Цитиридис и професор Тодор Кантарджиев, е наострило сетивата си за голямото търсене на таланти. Много изненади, смях, сълзи и забавление очакват зрителите през новия сезон, който стартира на 14 февруари, точно в 20:00 ч. в ефира на bTV.

Пълна палитра от емоции и най-неочаквани таланти ще предизвикат журито да се впусне в „шеметно натискане на бутони“ от всички цветове, още в понеделник. А един от талантите толкова силно ще успее да развълнува четиримата, че ще бъде натиснат и първият Златен бутон.

В епизода ще бъде демонстриран уникален талант, какъвто едва ли някой подозира, че съществува и разбира се, той ще предизвика пълно изумление у всички. По същия начин ще въздействат на публиката и двама влюбени, навръх 14 февруари, които ще изпълнят за първи път заедно изящен, красив и спиращ дъха номер – олицетворение на любовта помежду им.

С неочаквани таланти в епизода ще блеснат още млад красавец, сериозен музикант на крехка възраст, анонимен участник, с който само професор Кантарджиев ще установи контакт, младежи с кауза от клуб по паркур и много други.

Наградата от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“ очакват своя нов притежател. Водещи на шоуто ще са Сашо Кадиев и Дани Петканов, а дигиталните епизоди отново ще води Крис Захариев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
10
 
! Отговори
Габи преди 2 години
Нивото на телевизиите ни е много, много под нулата. Наистина ли няма разбиращи и подходящи за това така наречено шоу. Само като видиш умопобърканата реклама и решаваш да превключиш канала.
6
5
 
13
 
! Отговори
Никога преди 2 години
не е късно да станеш за резил! Този стана още преди почти две години де, но изразът е такъв.Апропо, гледа ли ги някой тия бози?!?
5
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кантарджиев трябва да е в затвора, а не да си прави кефа.
4
0
 
33
 
! Отговори
Полина преди 2 години
Да попитам:Докога Катето Евро и синчето й Сашкоще ни показват колко са некомпетентни и нахални.Само тях ли ще гледаме?Или по- скоро ще превключим канала???
3
2
 
19
 
! Отговори
тиква преди 2 години
Тоя сбиротък от клоуни без мен.
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това вече е тоталка е.бавка. Професор Кантарджиев, който трябваше да повярваме, че е компетентно медицинско лице сега се изявява в развлекателно шоу хахахахаха ще умра от смях. След половин година току виж пусне някоя песен, и после ако все още не е станал милиардер, може пак да го сложат като съветник да агитира за ваксини ххахах умирам от смях, честно!
1
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще издам тайната - златният бутон е за човек, който на сцената се е набоцкал сам с четири дози ваксина с една ръка. Кантарджиев веднага е натиснал златния бутон и от своя страна за бонус му е набил оше две ваксини.

Спонсорирани публикации