Кралица Елизабет II се движи трудно

От Бъкингамския дворец отказаха коментар
17 фев 2022 08:57, Нели Христова
25
Кралица Елизабет II се движи трудно
Снимка: БГНЕС

Британската кралица Елизабет Втора каза пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре, по време на първия си присъствен публичен ангажимент, откакто синът й принц Чарлз се зарази с Ковид-19.
Престолонаследникът принц Чарлз, който е на 73 години, миналата седмица се оказа заразен за втори път с коронавирус. Източникът от двореца каза, че 95-годишната кралица не проявява симптоми на инфекцията, но ситуацията се наблюдава.

Във вторник кралицата бе заснета по време на виртуални аудиенции с новите посланици в Обединеното кралство на Естония и на Испания по видеовръзка. В сряда от двореца съобщиха, че тя е приела отиващия си и новоназначения министри на отбраната в замъка Уиндзор.

"О, аз съм тук", казва кралицата, подкрепяйки се на бастун, когато двамата министри влизат в залата, както се чува на видеозапис от срещата. На въпрос как се чувства, кралицата отговаря: "Добре, както виждате, не мога да се движа". И тя посочва към краката си, преди да се ръкува с министрите. От Бъкингамския дворец отказаха коментар.

Източник от двореца каза, че кралицата се чувства по-скоро скована, отколкото да се е наранила или пък да не е добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като всяко нещо - за съжаление - и животът си има край. Кралица Елизабет се приближава към края на нейния. Ще бъде запомнена като един от най-достойните лидери в историята. Британците случиха на монарх в нейно лице, но кралицата не случи ни на деца, ни на снахи, а напоследък се оказа - и на внук.
20
5
 
3
 
! Отговори
Кико преди 2 години
От COVID-19 e! Питайте антиваксърите!
19
5
 
2
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Крайно време е
18
1
 
12
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Преди години британски журналист и задава въпроса: "Ваше височество на какво се дължи вашето крепко здраве и дълголетие?", отговорът на кралицате беше кратък: "Дължи се на джин с тоник!"
17
1
 
7
 
! Отговори
HIHU преди 2 години
До Иван - да ама 2/3 да не кажа никой не живее като нейните условия.......
16
0
 
16
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Кралица Елизабет е на възраст която 2/3 от хората по света въобще не могат да достигнат!!Така,че новините и усилията нека да са насочени към младите хора нуждаещи се от подобна подкрепа!Пожелавам на всеки един четящ коментара да доживее 95 годишна възраст!
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОЙ БОГ Е РЕШИЛ, ЧЕ И КРАЛИЦА ДА СИ СИ СМЪРТЕН И КРАЯТ ИДВА. КАКВОТО И ДА ЯДЕШ, КАКВИТО И ГРИЖИ ДА СЕ ПОЛАГАТ ЗА ТЕБ, ТОВА Е. ОТ 8 МИЛИАРДА В СВЕТА ЕДИНИЦИ ПРЕСКАЧАТ 100-ТЕ ГОДИНИ И ОБИКНОВЕНО ТЕ СА БЕДНИ ХОРА, РАБОТИЛИ МНОГО ЗА КОМАТЧЕ ХЛЯБ, А НЕ КРАЛЕ. ФИЛИП ЩЕ Я ПРИБЕРЕ ДО 3 ГОДИНИ
14
10
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛЕД КАТО СИ СЛОЖИ 2-РАТА ДОЗА ОТ СПАСИТЕЛНАТА КОВИД ВАКСИНА ХОДИ ВЕЧЕ САМО С БАС-ТУН И И ПРЕЛИВАТ КРЪВ ВСЯКА СЕДМИЦА ЩОТО И СЕ СЪСИРВА! ПРИНЦ ФИЛИП УМРЯ 3 МЕСЕЦА СЛЕД КАТО СИ ТУРИ 2-РАТА ДОЗА ОТ СПАСИТЕЛНАТА ВАКСИНА!!! ДА И СЛОЖАТ И БУСТЕРА И ДА Я ПРИСПЯТ С НЕГО ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИ ПОВЕЧЕ!
13
2
 
19
 
! Отговори
HIHU преди 2 години
Голяма новина топ от топ. Какво искате на 90 и години да стане и да бяга ли.
12
8
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛЕД КАТО СИ СЛОЖИ 2-РАТА ДОЗА ОТ СПАСИТЕЛНАТА КОВИД ВАКСИНА ХОДИ ВЕЧЕ САМО С *** И И ПРЕЛИВАТ КРЪВ ВСЯКА СЕДМИЦА ЩОТО И СЕ СЪСИРВА! ПРИНЦ ФИЛИП УМРЯ 3 МЕСЕЦА СЛЕД КАТО СИ ТУРИ 2-РАТА ДОЗА ОТ СПАСИТЕЛНАТА ВАКСИНА!!! ДА И СЛОЖАТ И БУСТЕРА И ДА Я ПРИСПЯТ С НЕГО ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИ ПОВЕЧЕ!
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доскоро и тя се лекуваше с хомеопатия като някаква плоскоземка, даже си има специална аптека с кралския герб на доверие-Ейнсуърт се именува аптеката, но откакто нейно величество се довери на други методи, здравето й рязко се подобри.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Старост нерадост
9
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дискавъри ченъл - животът на рептилите.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, ще я уморят тая жена....
7
7
 
2
 
! Отговори
мехмед преди 2 години
ще омре скоро кралисата на европа
6
12
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 5 === Ами явно те интересува, щом си влезнал, прочел и коментирал новината :))) И силно се съмнявам, че си нормален. По-скоро си средностатистически, невзрачен човечец на пенсия или заплата :))) Нормалните хора са си осигурили сами живота и не се възмущават от новини за крале и кралици
5
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ни интересува това нас нормалните хора?
4
5
 
24
 
! Отговори
ШОК преди 2 години
Местя....Хич не ме интересува и престанете да ни занимавате с чужди крале и кралици където цял живот си живуркат от колониалните ресурси и експлотацията на човешки труд.
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо и няма. Става и почва да ходи. Хората в България по на 60 години с бастуни. Тя е на 95 години - кво искате от жената? В България 75 годишни с памперси. Направо си е свежарка. Работа не е хванала цял живот с короната се движи. Тази корона тежи.
2
1
 
28
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ами то ако се движеше добре на 95 години аз направо щях да падна от почуда :)))