Джъстин Бийбър е заразен с COVID-19

Той отмени турнето си
20 фев 2022 22:37, Нели Христова
46
Джъстин Бийбър е заразен с COVID-19
Снимка: БГНЕС

След зареждащата откриваща вечер в Сан Диего, турнето на Джъстин Бийбър пак удари на камък... Представител на певеца казва пред TMZ, че Джъстин е разбрал в събота, че има COVID, но за щастие се чувства добре. Джъстин е трябвало да изнесе концерт в T-Mobile Arena тази нощ във Вегас, но сега това шоу е преместено за лятото.

След това се очаква Бийбър да спре в Глендейл за концерт във вторник, преди да забие в The Forum в Лос Анджелис в четвъртък. Не знаем кога се е заразил с вируса, така че не е ясно дали и тези концерти няма да бъдат замразени.

Джъстин откри световното турне The Justice World Tour в петък вечер в Сан Диего. Съпругата му Хейли Бийбър беше и искрено се радваше на невероятното шоу.

Както съобщиха американските медии, Джъстин планира да възнагради феновете по време на турнето, които се включат и помогнат за инициативи като изменението на климата, регистрацията на избиратели и реформата на наказателното правосъдие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
7
 
6
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
До *** ***- Не ни интересува Възраждане какви са. Искаме си свободата. А *** сте вие !
6
14
 
12
 
! Отговори
Тъпи плоскоземци преди 2 години
Възраждане са поредното политическо формирование, което ще бъде използвано от мафиота Борисов, употребено и след това захвърлено като ползван пpeзерватив. Те играят върху най-страхливите и най-необразованата част от населението. Пускат се партенки за смъртни случаи след ваксиниране с КОВИД и така наплашват тъпaнapите. В същото време "експерта" на Възраждане Пламен Пасков вече втора зима повтаря КОВИД и от симпатичен човек на средна възраст сега е старец, ако не пyкнe тези дни от КОВИД.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предрусал е , видели са, че е неадекватен и концерт не може да има и сега пускат дежурното извинение с Ковид
4
0
 
12
 
! Отговори
Име преди 2 години
Сиреч е настинал.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и ся ко ша праим
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А мъжа на Жаскан Бобър заразен ли е?
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дреме ми за този наркоман