Втори златен бутон в "България търси талант"

Украинец, носител на три световни рекорда, с номер в шоуто
26 фев 2022 09:37, Александър Попов
28
Втори златен бутон в "България търси талант"
Снимка: bTV

"Изтокът среща Запада" в забавна "екшън-драма" с участието на жури и водещи в новия епизод на "България търси талант". В продължение на тази среща, световно известен комедиен артист от Япония ще даде весел старт на епизода в неделя вечер, точно в 20:00 ч. по bTV.

Истинска сензация в интернет, с милиони гледания на номерата му, комедиантът ще прикове зрителите пред екраните със своето изумително „драматично-романтично“ изпълнение и с посланието си за добро настроение.

А то няма шанс да бъде друго, с появата на сцената и на следващите най-неочаквани таланти. Сред тях ще блеснат - симпатична поп-пънк група с чудновата „анти секс песен“ и прелестни певици с „гласчета-звънчета“, които хем ще докажат на родителите си, че „не са си давали парите напразно“, хем ще изпълнят целта си – да станат известни!

В новия епизод, чаровен сватбен водещ ще омае журито със своя „фокус на надеждата“, а щастието да стъпи директно на финала в „България търси талант“, ще се усмихне на един от талантливите претенденти. Неговото изпълнение ще въздейства толкова силно и емоционално, че ще накара един от журито да натисне втория златен бутон за сезона.
 
Артист от Украйна, носител на три световни рекорда, ще се яви с ефектен номер в шоуто, с тайната надежда да срещне тук любимата си актриса от сериала „Съни бийч“, а уникална група свежи таланти на обща възраст 333 години, ще грабнат всички в залата и пред екраните с енергия, настроение, усмивки, а и с каузата си.

В неделната вечер, зрителите ще станат свидетели на „сериозни“ и абсолютно забавни, шеметни битки, а сцената ще завладеят всякакви таланти - от римски легионери до такива с гайди, корони, Батман, Моцарт и какви ли още не герои. Някои от тях ще се опитат да „подкупят“ Цитиридис, а други ще „напълнят душата“ на професор Кантарджиев с номер, който ще го канара да възкликне: „Момичета, браво! Имате душа и ни я показвате!“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: България търси талант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
фен(бивш) преди 2 години
ОТРИЦАТЕЛНО,КОМЕНТИРАЩИТЕ,НЕ ЩЕ ПОСТИГНАТ,ПОСТИГНАТОТО,от Кантарджиев.НЕКА,ДА СЕ ПРОБВАТ,ДА ИМ ВИДИМ,ТАЛАНТА.ТОВА,МОЖЕ БИ ГО УМЕЯТ.НЕ Е СТРАШНО,НАЙ-МНОГО,ДА СПЕЧЕЛЯТ-ЧЕТИРИ,НЕ-та,демек Х''.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Шиле да внимава много,че на тези години ще получи разтежение като едното нищо.
16
8
 
11
 
! Отговори
цензур, триете а преди 2 години
Ето този дег- енерат от снимката 2 години ни прави на - ето го клоунът, актьорчето, разиграваше ни 2 години с пЛандемие лакърдии, да носим парцали да тормози децата си да се самоубиваме с инжекции ... вижте на кого вярвахте, а медиите го направиха него и останалите от НОЩ И котилото им в най значимите говорещи 'истина'. Същите тези медии сега говорят против Путин и не се дава възможност за друга гледна точка. Тези медии ви лъгаха 2 години, сега пак ли им вярвате?
15
6
 
16
 
! Отговори
Гнус! преди 2 години
Махнете това плашило! И да триете коментари.. няма да промените факта, че този ковид-терорист е противен!
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахах главен смешен клоун.
13
3
 
18
 
! Отговори
пълна деградация преди 2 години
..***
12
0
 
29
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Смешници! Още ли има хора, които гледат тази помия?
11
5
 
28
 
! Отговори
Емо преди 2 години
Какви звезди,тези са живи олиго.....!До вчера главен здравен инспектор,днес главен дурак!
10
1
 
35
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Това предаване е потрес а Семейство Евро още повече Потрес А самата БТВ под всякаква критика Ергенът безумие а тази Ферма е толкова глупава и Тези продуценти изпълзели от нищото НО това е нивото в България
9
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
работещите за БТВ, всичките са за Белене
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трагедия
7
0
 
36
 
! Отговори
Елмаз преди 2 години
Катето,синът й,това са шоу "капацитетите"на България,очакваме малкия *** от фамилията ЕврО! Зрителите се чудят,как може да се изсипе толкова баластра на едно място.Бъка пошлото във всички "елитни" телевизии. Бактън!
6
2
 
25
 
! Отговори
Нещо положително преди 2 години
Поне бай Шиле. пак намери от къде да си ***. кинти и ни спаси от ролята си на плашило от екрана.Тоя е истинския талант, нема що да го дирите. от бабина им трънки на.
5
1
 
32
 
! Отговори
Телеманиак преди 2 години
ьТВ са тотал щета тази пролет. Факт, че откак ги препродадоха за кой ли път нивото им продължава да гребе незавидни низини. Това подобие на предаване, Survivor дето умориха един кмет и уж обещаха повече да няма такова предаване. А с "ерГЕЙът" утрепаха рибата по тъпня. За Кантарджиев кво да пишем, неговото място е за дегустатор в селските казани за ракия.
4
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой гледа това затъпяло предаване където половината от участниците са с психични отклонения !
3
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много долнопробно предаване стана
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дезертьор! вместо да защитава родината си...
1
1
 
37
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Хората война водят,хора умират,а наще златен бутон в Бг търси талан.Ако стане война тука,вие ще сте първите избягали.Тос Кадиев ли кво му е името не го знам,той ще е първи

Спонсорирани публикации