Лео ди Каприо се раздели с вила за 5 млн. долара

Американският актьор продаде къщата си в Лос Анджелис
9 мар 2022 15:58, Петя Славова
7
Лео ди Каприо се раздели с вила за 5 млн. долара
Снимка: БГНЕС

Той беше платил малко състояние, за да подари тази резиденция от 430 квадратни метра на баща си. Леонардо ди Каприо продаде дома си в Лос Фелиз за 4,9 милиона долара на певеца Мигел.

Актьорът беше придобил имота през 2018 г. от нюйоркския музикант Моби, и четири години по-късно реши да купи много по-голям имот за своя родител Джордж ди Каприо, предаде БГНЕС.

Тази очарователна резиденция, датираща от 20-те години на миналия век, разполага с големи дневни, плувен басейн, два родителски апартамента, както и две други спални. Разполага с фитнес зала, която може да се трансформира в офис и хамам.

Носителят на "Оскар" за участието си в "The Revenant" притежава много други имоти. Той притежава град в Палм Спрингс, земя за 23 милиона долара на Paradise Cove в Малибу, къща на брега на морето за 14 милиона долара в Малибу, имение за 10 милиона долара в Бевърли Хилс и няколко луксозни апартамента в Ню Йорк. Основната му резиденция се намира във височините на Лос Анджелис, в квартала Bird Streets.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
Нека да играе в роля за ЛЕНИН.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Към момента 5 млн. стигат за солидно укрепен бункер. Ако се беше усетил овреме за 100 000 можеше и руско гражданство да придобие. По-евтино и по-сигурно.
4
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Тоя остров сигурно е по-евтин от гараж в София :)
3
1
 
3
 
! Отговори
Ало Кви преди 2 години
5 000 000 долара за Имения в Ел Ей?! за тия пари там Едностаен Апартамент не може да си купиш! нещо пак сте се объркали или това е някаква данъчна измама!!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 Недей да лъжеш,не си мислил!Ти си пишеш без да мислиш!
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз мислих, че си продава луксозните имоти в земния рай русия...но..да..то там никой не иска да купува