Поздравяват проф. Кантарджиев с танца "Пандемия"

Цитиридис раздава "Не" в новия епизод на "България търси талант"
25 мар 2022 18:15, Александър Попов
11
Поздравяват проф. Кантарджиев с танца "Пандемия"
Снимка: bTV

В разгара на осмия сезон на „България търси талант“ тази неделя oт 20:00 ч. по bTV, на сцената ще се качи талант, който вече я е покорил в един от изминалите сезони. Той бързо ще бъде разпознат и поздравен от Цитиридис и Катето Евро, а номерът му ще бъде подобаващо оценен.

Циркова артистка от с. Добромирка ще очарова журито със забавен номер и неподправеното си щуро настроение, което с лекота ще завладее и всички пред екраните.

Неочакван микс от стенд-ъп комедия в съчетание с фокуси, ще изненада с демонстрация тип „неглиже“, но усещането рязко ще се промени с настъпването на неочаквания и дори шокиращ финал на номера.

В неделя вечер колоритният член на журито – проф. Тодор Кантарджиев, ще бъде специално поздравен от сцената с танц, озаглавен "Пандемия". Това определено ще зарадва професора и той с ентусиазъм ще откликне с "Браво" и голямо "да".

Млад майстор на тротинетка ще изненада журито с екстремен номер, интелект и дар слово. Носител на 47 световни рекорда ще поизплаши четиримата, а Евелин май ще съжали за коментара си към него. Тя ще бъде поканена да се включи в страховитата демонстрация на сцената.

С думите „земляци сме“ Евелин ще посрещне поредния участник от град Перник, дошъл да премери сили за титлата „талант на България. Той ще запознае всички в залата, а и цяла България, с една много интересна и съвсем непозната игра, която ще демонстрира на сцената на шоуто.

Две приятелки и съученички ще стъпят на голямата сцена с идеята да споделят общата си страст към музиката и творчество, а прохождаща барабанистка ще впечатли с енергията си всички в журито с изключение на взискателния и изтънчен фен на барабаните - Николаос.

През целия епизод между членовете на журито ще прехвърчат шеговити, а Николаос може би ще постави своеобразен рекорд за най-много казани „НЕ-та“ в един епизод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Истинският преди 2 години
Няма ли някой да влезе на сцената с един кошер пчели и да го ръстърси точно пред бай шиле. Те пчелите си знаят работата. Така ще го ваксинират че ще получи имонитет за цял живот.
6
0
 
24
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Дреме му на шишарката... с 39 хиляди лева заплата (след 10% ДОД) чисто 35 хилядарки. За две години раздухване на "пандемията" гушна повече от две милиончета от лекарската мафия.
5
0
 
17
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
До трибунал За бай Шильо, само ''колумбийска'' вратовръзка............
4
0
 
14
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
... По бих се радвал, ако някой излезе на сцената, и му забие десет Пфайзера с едно хвърляне от десет метра в гъзо на Ковидаря болен!?! Е тва ше е големо Шоу...
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е пандемията всички сте за. затвора Путин ви излекува бързо
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къв поздрав, какво натягане, ЗАТВОР за кантара бе ей!!
1
0
 
20
 
! Отговори
Кефче ми е преди 2 години
ЗелоноСертификатчиците, как се Подиграват на Маскираните, Ваксинирани със СмъртоНосни Ваксини, р0бе, на чийто гръб, чрез Измамата - Фалшива Пандемия, направиха не Милиони, а Милиарди!!

Спонсорирани публикации