Катето Евро и Цитиридис танцуват в "България търси талант"

Удрят третия златен бутон в шоуто тази неделя
Обновена: 1 апр 2022 15:32 | 1 апр 2022 15:15, Александър Попов
8
Катето Евро и Цитиридис танцуват в "България търси талант"
Снимка: bTV

Тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV, сцената на "България търси талант" ще се превърне последователно в гръцка таверна, арена за Кунг фу боеве, перфектно място за фокуси "по габровски", бийтбокс и какво ли още не. Много хумор, отлично настроение, добре подготвени номера и изумителни таланти, ще впечатлят от екрана в новия епизод на шоуто.

Вариант на поговорката: „Всичко е добре, щом започва добре“ ще важи с пълна сила в неделната вечер, а тя ще стартира превъзходно и „по гръцки“, с покана за танц и широки усмивки.

„Никога не е късно човек да развива таланта си и да живее истински“, ще сподели 70-годишна изключително вдъхновяваща дама, която ще демонстрира завидния си дух, хъс и настроение. Изпълнението й с лекота ще завладее всички в залата и ще провокира спонтанна покана за танц от страна на Катето Евро към Николаос.

Талант с визия, която Нико ще определи като „микс от Криско, Папи Ханс и Лейди Би“, ще грабне публиката с авторското си парче, сценично поведение и усмивка.

Рязка промяна в стила и настроението ще настъпи при представянето на изключително екстремен и любовен номер на кънки, който ще остави без дъх не само журито, но и всички пред екраните.
 
Изумителни музикални таланти ще омагьосат от екрана с неочаквана техника, разнообразен стил и перфектно представяне. Едно от изпълненията буквално ще остави журито без думи.

В епизода ще бъде ударен и третият златен бутон за сезона, а кой и с какъв талант ще го заслужи – ще стане ясно съвсем скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая вече се оля..
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога на тази дъртофелница ще и казват "Катето"?!
4
0
 
5
 
! Отговори
SLIWA преди 2 години
KOJA E TASI KATJA??????
3
0
 
15
 
! Отговори
Колю преди 2 години
До Шапка и......свалям на Катя, че с една роля на певица преди 40 и косур години ,успя да се задържи на светло.Какво се учудваш... по соца се пющеше като разпрана , как няма да просперира.
2
2
 
8
 
! Отговори
Шапка и... преди 2 години
...свалям на Катя, че с една роля на певица преди 40 и косур години ,успя да се задържи на светло.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Компот ли да им отворя ?

Спонсорирани публикации