Съпругата на Брус Уилис се среща с най-добрите лекари

Тя се опитва да ограничи последиците от болестта му
5 апр 2022 13:15, Петя Славова
12
Съпругата на Брус Уилис се среща с най-добрите лекари
Снимка: БГНЕС

Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг, иска той да се срещне с най-добрите лекари, за да ограничи последиците от афазията му.

Според "People" 43-годишната Ема Хеминг-Уилис ще остане със съпруга си Брус, въпреки че афазията му го принуждава да прекрати актьорската си кариера едва на 67 години. Диагнозата е била "трудна за" Ема, защото "не е лесно да видиш как съпругът ти се влошава", казва източник, близък до двойката. Ема вече се е свързала с лекари, за да осигури най-добрите възможни грижи за звездата, която има на разположение и медицинска сестра за домашни грижи. "Ема ще остане с Брус" заради дъщерите им Евелин, на 7 г., и Мейбъл, на 10 г., съобщи същият източник, цитиран от БГНЕС.

В четвъртък вечер Ема публикува съобщение, в което благодари на феновете и близките на актьора за подкрепата. "Вашата любов, подкрепа, състрадание и молитви наистина ми помагат. Толкова съм благодарна", написа моделът в Инстаграм. "Благодаря ви от все сърце."

Още по темата

В сряда съобщението за оттеглянето на Брус Уилис по здравословни причини беше като бомба. "Нашият любим Брус имаше някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която влияе на когнитивните му способности. В резултат на това и след внимателно обмисляне Брус се оттегля от тази кариера, която означаваше толкова много за него", написа семейството му в Инстаграм. Посланието е подписано от съпругата на актьора, Ема Хеминг-Уилис, както и от бившата му съпруга Деми Мур и дъщерите му Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин.

Според американски експерти афазията често се появява след инсулт или травма на главата и пречи на пациента да общува нормално. "Това може да повлияе на способността ви да говорите, пишете и разбирате езика, както в устна, така и в писмена форма", обясняват те. Съществуват различни форми на афазия, които се различават по тежест, но всички са инвалидизиращи. Семейството на артиста не съобщава подробности за това коя от тях има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
6
 
! Отговори
6 до 9 преди 2 години
"Могат да си позволят" звучи като при мюсюлманите. При тях "който може да си позволи" според Корана може да има 4 съпруги. Така се обосновават и многото деца, които не "звездите" си ги гледат, а куп платен персонал. Показност в чист вид. Само че думата "съпруг" значи "съвместно впрегнат", т.е. двамата (като волове, коне - впрегатни животни) трябва да бъдатдолу-горе равни, за да карат добре колата. И Лечев е смешен с младата си жена, а цялато му лице в в старчески тъмни брадавици...
10
1
 
4
 
! Отговори
Свин Дизел преди 2 години
Не е оферта с толкова по-млада жена, имах такава, на нея и се ***, на мене ми се пие.
9
5
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 2 години
До Анонимен 6 Могат да си позволят по-млади жени и се женят.Ти можеш ли да си позволиш?
8
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Жалко.Беше великолепен актьор в "Умирай трудно".
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъжно! Колкото и да не ни се вярва и супер героите от екрана са хора и остаряват, разболяват се и т.н.
6
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжете, които се женят за твърде по-млади жени, са просто жалки. Въпреки че в собствените си очи, предполагам, са се издигнали, защото "са забили младо гадже". Много явен признак на старческо оглупяване.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ужасна болест е..скоро няма да може да го търпи.ще бъде дезориентиран.не може сам да се изкъпе.облече.няма да я познава след 2 минути ще забравя какво е видял или са му казали.предстои памперс.невъзможност за хранене.после и преглъщане.залежаване.отказ от храна.дефекация неконтролируема.и край.ужасно.
4
0
 
16
 
! Отговори
д-р Хаус преди 2 години
абе истината за него май е че е развил деменция, ама това е доста неприятно за признаване. Затова сега казват за т.н. афазия, която е всъщност само последствие от основното заболяване
3
1
 
6
 
! Отговори
ЯКУДЗА преди 2 години
а у нас ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ няма има ЕТ нямаш пари чест си до там
2
28
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Съпругата на Брус Уилис се среща с най-добрите лекари" === Леле, тази видя, че съпруга и започна да губи разсъдъка си и започна да излиза по срещи и да му изневерява. И то с най-добрите лекари. Сигурно и те са мангизлии :))))))))))))))))))))))))))))
1
1
 
26
 
! Отговори
ЯКУДЗА преди 2 години
дано оздравее господин УИЛИС