Риана сподели мил спомен с майка си

Певицата разказа за своята бременност
9 апр 2022 23:00, Екип на Tialoto.bg
10
Риана сподели мил спомен с майка си
БГНЕС

Риана иска целият свят да разбере колко много цени майка си. 

 
Преди няколко дни изпълнителката използва социалната мрежа Instagram, за да изпрати специално съобщение до майка си Моника Брайтуайт. В него тя разкри как собствената й бременност е увеличила любовта и уважението, което има към родителя си. 
 
"Днес е рождения ден на моята кралица! Фактът, че ще ставам майка, отключи нови нива на любов и уважение, които имам към своята мама и то по начини, по които не мога да обясня! Тя е истински герой и искам да й давам цвята във всяка една възможна секунда!", написа Риана. Съобщението беше допълнено от снимка на изпълнителката и Моника, облечени в бели рокли и намиращи се в църква. 
 
През януари 34-годишната Риана обяви, че очаква първото си дете от рапъра A$AP Rocky. Двамата бяха заснети в Ню Йорк, където гордо позираха пред камерите. Бъдещата майка носеше оскъдно облекло, което по никакъв начин не закриваше наедрялото й коремче. От този момент Риана не спира да провокира обществеността с тоалетите си, залагайки на все по-изрязани и сескапилни дрехи, които повечето майки не биха носили. По този начин тя иска да вдъхне увереност на всички жени и да им покаже, че не е срамно да избираш такъв тип визия. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Рианапевицабременна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Дрън - дрън!