Нов удар по принц Андрю: Бил свръхсексуален

Синът на кралицата гледал два дни порно след раздялата със Сара
13 апр 2022 19:09, Петя Славова
22
Нов удар по принц Андрю: Бил свръхсексуален
Снимка: БГНЕС

Принц Андрю прекарва два дни сам в луксозно калифорнийско имение, гледайки порно по кабелната телевизия година след раздялата си със Сара Фъргюсън, твърди нова книга-бомба.

Принц Андрю е прекарал два дни сам в луксозно калифорнийско имение, гледайки порно по кабелната телевизия година след раздялата си със Сара Фъргюсън, твърди нова книга, предава БГНЕС.

Книгата твърди, че през 1993 г. херцогът на Йорк е бил на частно посещение в 200-акрово голф ранчо като гост на Лий Аненберг, съпругата на бившия американски посланик Уолтър, в техния имот в Сънилендс, Палм Спрингс. Според авторката Тина Браун, Андрю е бил като обсебен от секса тийнейджър и е оставил Лий отвратена след самостоятелното си посещение, при което се е "затворил в спалнята за два дни".

Браун прави шокиращото твърдение в предстоящата си книга "Дворцовите документи" (The Palace Papers; Inside the House of Windsor - The Truth and Turmoil).

В откъс от книгата си, споделен със "Сън", Браун твърди, че "херцогът винаги е бил свръхсексуален като неудържим юноша".

В книгата се твърди, че осъденият педофил Джефри Епщайн наричал Андрю "идиот" зад гърба му, но искал да се възползва от статута на херцога за собствена финансова изгода. В замяна Епщайн е карал "свръхсексуалния" Андрю да се чувства така, сякаш е пробил във висшата лига.

Браун пише, че Епщайн е знаел "кои бутони да натисне, за да вкара в капана принц Андрю", който се чувствал уязвен от това, че е втора цигулка след принц Чарлз и разчитал на майка си да финансира начина му на живот. Авторката и журналистка твърди също, че Епщайн е карал Андрю да се чувства важен благодарение на "сделки, момичета, самолети, лъскавия нюйоркски свят, където той не е бил възприеман като пълнолетен мъж, а като все още зависим от портмонето на майка си".

През юли 2019 г. Епщайн е арестуван по обвинения в трафик на хора с цел сексуална експлоатация, а месец по-късно се самоубива в затвора. Десетки жени излязоха с твърдения, че Епщайн ги е насилвал сексуално с помощта на осъдената за трафик на хора Гислейн Максуел, когато са били тийнейджърки.

Репутацията на Андрю стана на пух и прах, след като той плати на "секс робинята" Вирджиния Робъртс Джуфре 12 млн. паунда, за да уреди извънсъдебно твърденията за сексуално насилие - твърдения, които той винаги е отричал.

Това се случва на фона на съобщенията, че херцогът все още има амбиции да се върне в обществения живот дори след яростните последици от забележителната му изцепка на откриването на паметника на принц Филип и изплащането на 12 млн. паунда по делото за изнасилване. Андрю предизвика огромен шум, когато придружи майка си на панихидата на принц Филип в Уестминстърското абатство миналия месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ибе му са и две не види :)
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е що да не гледа бе, на оня свят ли да гледа.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дъртук ли бе? Май умре *** дето го хвалеше.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е като си богат и известен попадаш под ударите на алчните крви
13
0
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
кво, само 2 дена? ... аматьор!
12
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 2 години
Първите 3 абзаца са буквално еднакви. Това ниво на писане не върви и за детска книжка.
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати пича! Аз съм на 28 и след една ножка съм умрял на земята, а този прави цели маратони с мачкане на маджуна!
10
2
 
10
 
! Отговори
Цачева от планината преди 2 години
То два дена на порно всеки може. Ама да повторите жена си в два поредни дни никакви ви няма. Аман от принцове и ***иджии.
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лорд Стамат Ко една злобарка бе брачед? 2 дена тва си е скъсал пилето.
8
1
 
16
 
! Отговори
Лорд Стамат преди 2 години
От цялата тая история става ясно че да си публична личност хич не е привилегия. Милиони хора правят доста по ужасни неща от това и никой не се интересува от тях а принца не може да си врътне една злoбapка без да влезе в новините.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два дни гледал порно ??? Не е лесно да си принц, щом ти броят колко дена гледаш порно.
6
8
 
6
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПаситто преди 2 години
Всички английски *** - содимити,некрофили, педофили и проче твари ,които за жалост на над 60%от мъжете в Ингилизия с това се оправдават,но при тях тези перверзии са част от народопсихологията им,ценностната им система и традициите.В същност са си най-долни ****расти.Наш Сулю Паситто е възпитан в тези ценности и вероятно често краварете го боцкат.Иначе нямам обяснение защо е намислил да скопява българския лъв.Явно иска да бъде забелязан от ****дерунгелите зад океана за да го *** .
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че аз си гледам всекидневно. Работя от вкъщи, телевизорът е денонощно на каналите за възрастни. Аз си чаткам на компа, филмите си вървят и така.
4
2
 
10
 
! Отговори
принца преди 2 години
викайте ми царя от днес, аз прекарвам живота си чрез п0рното
3
1
 
5
 
! Отговори
ЦСКАр преди 2 години
Дали е бил на острова на Ейпстиййн??? В никакъв случай.....
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два дена само с пopно и дясна ръка? Тоя си е протрил папиларните линии. Вече никоя ромка няма да може да му гледа на ръка.
1
4
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Принц Тиква и той у Симитли :)))