Ребъл Уилсън отрече да е ползвала хапчета за отслабване

Актрисата коментира слуховете, свързани с нейната диета и трансформация
20 апр 2022 17:37, Дарена Найденова
4
Ребъл Уилсън отрече да е ползвала хапчета за отслабване
Снимка: БГНЕС

Всички помним началото на 2020 година не само с пандемията, но и с обещанието на Ребъл Уилсън, че ще започне своята „Година на здравето“. Тогава актрисата беше категорична, че спира с вредните храни и напитки, насочва се към продължителните тренировки и движението навън. Тя също така каза, че ще обръща повече внимание на грижата за себе си, включително пълноценния сън и спокойствието.

Не след дълго резултатите започнаха да се виждат. Уилсън отслабна с 35 килограма за по-малко от година, превръщайки се в истинско вдъхновение за всички ни. Тя беше категорична, че не си е правила операции за свиване на корема, а просто е започнала да се храни по-здравословно, да следи калориите си и да се движи максимално всеки ден. Също така тренировките в залата или в домашния фитнес не са спирали дори по време на пандемията.
 
Веднага се появиха слухове за това какъв точно план е следвала Уилсън за постигането на целта си. Според различни сайтове, тя се е подложила на метода „Мейър“, който е разработен от австрийския лекар д-р Франц Мейър. Неговите последователи трябва да елиминират определени храни, да намалят захарта и да започнат няколко хранителни практики, като методичното и бавно дъвчене. В него също така са включени обилни закуски, като ястията стават все по-малко количество с напредването на деня.
 
Според слуховете, Уилсън е закусвала с купа от киноа, допълнена от горски плодове и яйца. Обядът ѝ е включвал риба или пилешки гърди със зеленчуци. За вечеря актрисата е хапвала още протеин и зеленчуци, но в по-малки порции. В плана също така се насърчава пиенето на определени напитки за отслабване като зелен чай и вода.

Още за диетата на актрисата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
аз ползвам редовно хапчета за отслабване ама от тия по-големите ... някои кюфтета им викат
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Месо, яйца, зеленчук, вода- това е истината.
2
3
 
3
 
! Отговори
Ребъл Уйлсън преди 2 години
Креватна гимнастика деца, креватна гимнастика и тъпкане на шиника със зърно докато се спука по шевовете, така се отслабва най сладко!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' отрече да е ползвала хапчета за отслабване '' ............................. всички дебелани започват с тезата, че дебелото е хубаво, защото сме политкоректни ... и в момента в които има време за себе си, отслабва и започва да ходи на фитнес ... и политкоректното дебело вече не я интересува.

Спонсорирани публикации