Виктория Бекъм се притеснява за семейството си

Ето защо
20 апр 2022 05:00, Ивета Иванова
16
Виктория Бекъм се притеснява за семейството си
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм била разтревожена за бъдещето на семейството си след сватбата на най-големия си син Бруклин Бекъм.

47-годишната дизайнерка е омъжена за бившия футболист Дейвид Бекъм и двамата имат още 3 деца - Ромео на 19 г., Круз на 17 г. и Харпър на 10 г.
 
Вики изживяла един от най-страхотните дни в живота си на сватбата на Бруклин и Никола Пелц. Но след церемонията се чувствала леко потисната.
 
"Вик беше на своето място във Флорида. Това беше един от най-страхотните дни в живота ѝ - и тя, и Дейвид, са толкова горди с Бруклин. Те са развълнувани, че той се задоми с човек като Никола. Сватбата беше истинско празненство - първият път, в който много от тях бяха заедно в последните 2 години. Но веднъж щом свърши, Вик беше леко потисната, осъзнавайки, че нейното първородно дете сега е женен мъж.", споделя източник на "Heatworld".
 
Никола и Бруклин са заедно от края на 2019 г. Източникът посочва още, че двамата вече мислят за деца.
Виктория Бекъм се притеснявала за бъдещето на семейството си, особено след решението на Бруклин да се пренесе да живее в семейния дом на Никола в САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още едно време Джей Лено се разхождате с един микрофон по Ню Йоркските улици и разпитваше random краварите въпроси от училище (като за 1ви клас)От едно кратко проучване, което той направи може да ти стане ясно какъв човек е американеца. Смятаха, че хлябът "расте" в супермаркета.Смятаха, че star wars е по истински случай.Не знаеха коя държава започва с буквата "U" (тяхната държава започва с U)Та толкова за американеца и общата му "култура".Имбрийди, реднеци,инцести,пикапи,пистолети и крави-usa
12
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Еврейска сватба между портмонето на Бекъм и някакво друго портмоне (милиардерска щерка). Абсолютно по любов се взимат младите, любов към материалното. Интересно ми е колко годинки ще издържи брака им :D
11
0
 
8
 
! Отговори
хм преди 2 години
До АнонименТо и бай Стоян арматуриста не е завършил Оксфорд, но има умения и човекът строи. А, на този младеж баща му беше един от най-добрите футболисти, а майка му популярна певица. Хора, които реално са си изкарали парите с честен труд. Ама синът им просто им е син. Нищо повече. Нищо не може, нищо не прави. От бебе се снима с мама и тати, ама това какво носи на човечеството? Този пич идея няма за реалния живот. Той сигурно си мисли, че пържолите така ги произвеждат и ако разбере, че ги режа
10
0
 
4
 
! Отговори
След сватбата преди 2 години
логично ще има и развод.На мама момченцето как така ще се отдели от фустата й.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10. То и майка му и баща му не са завършили Оксфорд ..... :-D
8
0
 
10
 
! Отговори
хм преди 2 години
Това е съвременния елит! Какво образование има този младеж, какви знания, какви умения? С какво е полезен? Професията му е "Син на Дейвид и Виктория Бекъм". Какво семейство ще създава, какви деца ще възпитава. Потрес!
7
0
 
5
 
! Отговори
Прави се... преди 2 години
...някакво голямо парти, организирано от Ман Юнайтед. Виктория и нейна приятелка успяват с дебели връзки да си осигурят покани и цъффат на купона. Голямата цел на Виктория е Райън Гикс, но се оказва, че някоя вече се е намърдала там. Вакантен обаче е Дейвид Бекъм...Така поне гласеше клюката, как минава времето...
6
2
 
17
 
! Отговори
АМИ..ТО преди 2 години
Никол има много братя и сестри,а таткото има само 1 милиард,и то в бизнеса..Не се знае,какво лично ще притежава това никакво младо семейство..Нямат профессии,живеят за сметка на близките си..Жалки охлюви..Не искам да обиждам животинките,но..
5
0
 
19
 
! Отговори
Защо? преди 2 години
А защо нас това трябва да ни интересува,притеснява или вълнува?
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо на синът главата е двойно по-голяма от на родителите му?!
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вик това, Вик онова .... Тъпичко ....
2
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази стара чанта народила само момчета и са чуди що остана сама като стара баба.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То, и ние така. Но никой не ни пише във вестниците. Размерът (на парите) винаги има значение. Проклет да съм, ако лъжа.