Ганка празнува със змии и маймуни рожден ден в "Сървайвър"

Предстои й най-важната битка
21 апр 2022 11:50, Александър Попов
19
Ганка празнува със змии и маймуни рожден ден в "Сървайвър"

Сама, без жив човек около себе си, но в компанията на опасни животни, отпразнува рождения си ден Ганка от „Сървайвър“. Компютърната специалистка навърши 26 години на Острова на изкуплението, където беше изгонена от останалите риалити герои и принудена да живее в изолация. Откакто обитава негостоприемното парче земя, тя беше полазена от змия, а оскъдната й храна беше изядена от маймуни. За неин ужас, тези видове бяха единствените гости на празника й.    

По случай самотния си роджен ден красивата брюнетка получи подарък от продукцията - малка шоколадова торта и бутилка ром, върху които се нахвърли. Ганка си заслужи и правото да се чуе за една минута с близките си. „Единствените хора, които силно ми липсват днес, са баба ми, сестра ми, майка ми и баща ми. Очаквам да ми кажат, че ме обичат и ме подкрепят, макар че в нашето семейство сме пестеливи на нежност“, призна IT експертката, преди да се свърже с роднините си.

В началото на следващата седмица Ганка ще се изправи в решителна битка срещу учителя по физическо Денис на Острова на изкуплението. Който от тях победи, ще се върне в племето „Мапурондо“ и ще се бори за мястото си в риалитито. Само трима оцелели ще стигнат до финала на 27 април, а един ще получи голямата награда от 150 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: сървайвърГанка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типичната *** дошла в Софията като IT Нещо си, станала QA и пробила с интриги в офиса... такива като нея с камион да ги ринеш в IT офисите в София...
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя прилича на това второто така ,че се чувства всред свои.Какъв Сървайвър е това какво оцеляване и за каква борба става дума НА ФИНАЛ СА ХОРА КОИТО НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ЕДНА ИГРА НЕ СА ПОКАЗАЛИ НИКАКВИ КАЧЕСТВА НИТО В ИГРИТЕ И В НИЩО ИЗОБЩО. СРАМ И ПОЗОР ЧЕ ТАКИВА УЧАСТНИЦИ СА ВЗЕТИ .ПРОДУЦЕНТИТЕ Е ПО ДОБРЕ ДА ИДАТ ДА МИЯТ ЧИНИИ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ,ВМЕСТО ДА ХАБЯТ ПАРИ Подобна олиг000ооофрениятрудна за гледане камо ли за възприемане.Гладни негроци жалки участници.Тъжно много тъжно.
7
0
 
13
 
! Отговори
мдаааа преди 2 години
поредното важно нещо което явно трябва да знаем .
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Насред война, инфлация, енергийна криза и какво ли още не....тези ме занимават с какви маймуни празнувала някоя си Ганка........Егати държавата, егати и чудото!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и къде са змиите? или за да има драма и гръмки заглавия и да ви се четат глупостите. Ми то и риба има в океана, и медузи и прици ама не "змии", смешни сте
4
0
 
9
 
! Отговори
Ганка с танка преди 2 години
Това "сървайвър" ли е или "ергенът", да не сте се объркали нещо?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки си кани роднините..
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** ще има ли?
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тия глупости