Анджелина Джоли се скри в убежище след сирени за въздушно нападение в Лвов

Посещението й изненада жителите на града
1 май 2022 16:00, Нели Христова
33

Вой на сирени за предупреждение за въздушно нападение принудиха холивудската звезда Анджелина Джоли да се скрие в убежище по време на посещение в Украйна. Актрисата и режисьор посети град Лвов, където изрази солидарност с хората, засегнати от конфликта.

Холивудската знаменитост запази хладнокръвие. Въпреки извънредната ситуация тя помаха на хората, които се опитват да я снимат и им каза, че е добре. Посещението на Джоли в град Лвов изненада жителите му. Дори кметът на града се пошегува в социалните мрежи, че ѝ няма телефонния номер, пишат от Bulgaria ON AIR.

Тя е посланик на добра воля към Върховния комисариат на ООН за бежанците и от самото начало на войната подкрепя Украйна и призова целия свят да покаже солидарност с бежанците. Джоли посети лагер за украинци, които са напуснали родните си места и са се спасили в Лвов.

Срещна се с деца, избягали от бомбите и се снима с тях.

Едно момиче, дори успя да разкаже на Джоли за мечтата си. Джоли разговаря и с украинските доброволци и лекари, които се грижат за тях. Звездата се разходи по улиците на Лвов и разговаря с местните жители, дори успя да пие капучино в местно кафене и да раздаде автографи.

Руските медии също отбелязаха новината за Анджелина Джоли, но не уточниха, че е била в Украйна. Според техните публикации Джоли е била в Източна Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
0
 
! Отговори
Специалист преди 1 година
Пошло - както се получава всичко друго на тази кукувица с добри намерения.
23
1
 
8
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Сещам се за един от разказите на Джек Лондон - ''Неизбежният Бял човек". един от пасажите гласи, превеждам грубо: ''Прошепнете на белия човек, че има златна мина на Северния полюс, и той ще тръгне натам, без да се замисли, въоръжен с лопата и кирка, и което е по - важното - той ще стигне дотам''. Става въпрос за един от 7те смъртни гряха - алчността. А може да се добави и скуката. Много хора правят глупости, освен от алчност, просто от скука.
22
2
 
11
 
! Отговори
Ин и Ян преди 1 година
Малко PR, типично по американски. Вдигне ли си шум някъде по света, в главата на американеца светва червена лампичка - как мога да изкарам някой долар от цялата работа?
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази все се бута навсякъде. Като дойдат извънземните uдu да ги поздравиш.
20
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До24 и аз се питам какво търси армията на Русия в Украйна. Там го няма Путин няма го и Лавров.
19
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Питам се,тази повехнала госпожа какво търси точно по време на конфликт в Украйна?Кьораво,куцо и сакато търси изгода от ситуацията.
18
0
 
25
 
! Отговори
Гъзар преди 1 година
Вземам си гащите и отивам да пия кафе в Мариопул, на центъра.
17
3
 
27
 
! Отговори
Реално! преди 1 година
Все си мисля колко лесно се оказва човек да отиде във военната зона. От една страна ни се показват кадри на разрушение и ни де предлага да си дарим заплатите, а от друга, известни личности постоянно посещават големите градове. Що за война е това? Остава Зеленски да я превърне в туристическа атракция като Чернобил.
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много актьори замесени в тая война. Да не снимат филм по сценарий?
15
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало смелата холивудска звезда къде са ти пищовите да разчистиш враговете ами бягаш като посрана ?Това да не ти е Холивуд ...Забравих къде са Слай , Брус Уилис и непобедимите ? -Те позорно напусанаха Авганистан и оставиха оръжие на талибаните за над 100 милиарда $ а ние платихме 2 милиарда за хартиени самолетчета които май въобще няма да дойдат в България (((
14
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на жената! Докато рашаните зверски бомбардират Лвов, тя е успяла да се разходи, да се снима и даже капучино да пие. Сирената вие, миговите фърчат, танкове около нея, но е усмихната... Тази война е ужасна... До наш Кирчо също ракета падна... на 50 метра от него...Май колкото повече звезди се изредят там, толкова по-жестоки обстрели има.
13
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скъсаха се от екскурзии по време на война. Така ли е било по време на ВСВ?
12
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тъпанарка! Толкова антипатична жена ! От нея лъха лицемерие и позьорщина! Никога не ми е харесвала!
11
6
 
17
 
! Отговори
Непозната преди 1 година
На всичко е готова, за да си прави реклама. Устремила се е към властта и нищо не може да я спре.
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да се стреми към политическа кариера,кой знае.Винаги е от ,,правилната" страна.
9
8
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ОХ!!!...Сърцето ми зарида от щастие!!...Каква личност,каква смелост,каква кауза !...На фона на тая МОЯТ живот изгуби секакъв смисъл..Гот плес Анджелинката!
8
6
 
21
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Абе, какво става с малката и дъщеря , която тъпче с мъжки хормони , щото и казала че се чувства момче ? Писаха че новия подобрен син на Шер, който се бил родил по погрешка момиче щял да и помага в промяната на пооловата ориентация ....... Блях ти и извращенията . Даа, наистина , Брад Пит добре направи че се отърва от тая ..... п.с. Потърсете снимките им в нета ако имате нужда да поовърнете ....
7
2
 
13
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Е,как не писаха...дори Мария Захарова КОМЕНТИРА,че е била поканена от украинците в Лвов да отвлечат вниманието на света от Азовстал..където се предават и държат в заложници цивлните ... . В днешно време никак не е говори добре за тези които лАжат..
6
8
 
26
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Тази е на всяка манджа мирудия! Голяма миротворка стана и тя! Добре, че се отърва Брад Пит от тази женичка
5
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради няколко лайка хората са готови да умрат. Какво търси там?