Адел покани феновете в любовното си гнездо

Певицата живее там с Рич Пол
14 май 2022 18:52, Теодора Драгоева
12
Адел покани феновете в любовното си гнездо
БГНЕС

Адел разкри, че тя и гаджето й Рич Пол са задълбочили отношенията си и са се преместили да живеят заедно. Поп звездата дори публикува в своя Instagram профил снимка на новата им къща. Това се случва само няколко дни след като спортния мениджър пропусна 34-ия рожден ден на певицата и веднага  се появиха слуховете, че двамата са се разделили. От новата публикация на Адел обаче се вижда, че тя и Рич Пол са си все така щастливи заедно и дори празнуват новия етап от връзката си.

Британската звезда сподели красива серия от снимки в социалната медия, на който се вижда новия, бял и разкошен дом, който тя и Рич ще споделят в бъдеще и от който вече държат ключовете. „Времето лети“, е написала под кадъра изпълнителката на „Easy on Me“, намеквайки че двамата с Пол вече са закръглили една година откакто са заедно и споделяйки снимки в ретроспекция от началото на връзката им през миналата пролет - до сега.
 
Снимките в поредицата показват множество очарователни моменти на двойката заедно, като например когато Рич подкрепи певицата, докато тя работи благоворително в "Макдоналдс", на друг кадър двамата присъстват на игра по софтбол,  а на трети - той я целува нежно зад кулисите на събитие.  На последната снимка Адел държи нещо, като лист с късметче, което гласи: „Намерихте си добра компания – наслаждавайте се“.
 
Снимки от любовното гнездо на Адел ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Много пол,много нещо..
8
1
 
2
 
! Отговори
z-rock преди 1 година
До Анонимен 2: Приятелчето ако беше нормален бял, рус и синеок нямаше и един ред да напишат! Ама нали требе да сме "толерантни".....
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омаял е с черния питон.
6
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Честито 10 малки н егърчета :)))
5
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Не занимавайте хората с поклонниците на Антихриста.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-точно би било " в любовната бърлога" или в ''любовната ***", не е никакво гнездо.. Птиченцата не поглъщат по 2 пици семеен размер и една цяла торта (по нейни признания) плюс един голям черен кочан с много сметана - всичко само за 1 вечер! :)
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще кажа на мама.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, тоя направо е лилав!? Любов ... необяснима!
1
0
 
6
 
! Отговори
Няма нужда преди 1 година
Отворете порнхъб и търсете British BBW auck big black cock