Андреа нападна Кубрат: Обяви детето си, нали си семеен?

Фолкпевицата нападна бившата си половинка
27 май 2022 18:32, Александър Попов
103
Андреа нападна Кубрат: Обяви детето си, нали си семеен?

Фолкпевицата Андреа намекна, че бившата й половинка Кубрат Пулев има дете от жена, с която няма брак. Това тя направи в няколко последователни сторита в Instagram, като не е ясно какво е разгневило блондинката, пише novini.bg.

Андреа и Кубрат бяха в дълга връзка и на няколко пъти се заговори за сватба. В крайна сметка обаче се разделиха и видимо не са запазили добрия тон.

От излиянията на Андреа става ясно, че Пулев е искал дете от нея.

"Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с "копелатата". Спри да говориш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки", пише певицата.

"Кубрат Пулев семейната ценност му викали. Кубрат, обави си детето! Нали си семеен човек! Морал бате левъл 1000", пише Андреа и заплашва, че ако си "отвори устата", ще разкаже какво знае за всички от родата на Кубрат и целия "антураж".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: андреаКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кубрат има дете от Розали! Тедка защо го крие??
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да-а-а, семеен е! Най- накрая каза голямата светска новина!!! Доволна ли си?! По- добре ли се чувстваш?!...
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Андреа, много глупости изписа бе момиче! Намери си друго занимание, наистина не е достойно поведението то! Убедена съм, че ако Кобрата си отвори устата, ще имат работа доста хора от пресата, а ти ще се чудиш коя дупка е по- дълбока!... Остави го да си живее живота, нито ти, нито той ще останете сами... Живей си живота както ти си знаеш.
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** е дума от соца, отговаряща на реалността тогава. Статистиката е ясна, 50 % от децата са родени без брак. Хората ки живеят, но подписа в "сънета" е много важен. Жинея в Германия и ползите от брака са по-малко данъци, ако някой от двамата остане без работа, минава на осигуровката на другия. В България ползата е само, какво ще каже леля Пенка от шестия етаж.
39
5
 
2
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 1 година
Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "С нетърпение чакам да я доведат отново в Бъкингамският дворец Принцесата и да я нося на ръце аз, ще съм и Принца." Норми като я заведем, ще и подарим там много красива, скъпоценна рокля и бижута, които кралица Елизабет и ги изпрати, като подарък и ще я облечем в Бъкингамският дворец.
38
7
 
2
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 1 година
Норми а Ромео Бекъм каза, че се надява да успееш да отвлечеш Принцесата, за да може после от теб той да я отвлече, а Тайсън и Томи Фюри пък казаха, че те от него, ще я отвлекат и няма да можеш да я задържиш и ще ревеш пак.
37
3
 
2
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 1 година
Пак ще те затрупам с бонбони, защото си сладка като бонбон"? Норми Валката те е видял, когато си и мятал кутии с бонбони върху краката на Принцесата. Странно как направо, не я затрупа цялата Норми ти с какво ли не я затрупваш, то подаръци, то дранкулки, сега па и кутии с бонбони и мяташ.
36
4
 
1
 
! Отговори
ДО КУБРАТ ПУЛЕВ преди 1 година
Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал за Принцесата "
35
5
 
17
 
! Отговори
Бфддх преди 1 година
Андрея беше такава класна мацка,че можеше да има всеки.Защо като видя,че тоя няма сериозни намерения към нея,сиреч не се жени, трябваше още докато е млада,да му бие шута.Щеше да има ново по-готино гадже и щеше да е с поне 3 деца.
34
8
 
39
 
! Отговори
Роро преди 1 година
Проста чалгаджийка, а за думата " копeле " ми стана още по- противна!
33
8
 
29
 
! Отговори
bo преди 1 година
Не е важно от кого има дете, а как се грижи за него...Щом не му е родила до сега, какво очаква чалга дивата. И каква връзка има между отношението между хората и договора за рапределение на благополучието, наречен брак!? Е, затова хората са го измислили.... Предбрачен договор, за да се знае и всеки да си носи кръста, ако някой поеме по друг път.
32
4
 
2
 
! Отговори
В. преди 1 година
Като ме обсъждате снощи. С Е. и приятели сме приятели. Иво може да се разбере с мен. По-спокойно за всички.
31
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много съжалявам за Андрея ама е малко объркана.Живея с бащата на детето ми 21 години ,и то е на 18 като носи фамилията на баща си и е щастливо от спокойният и нормален живот който водим Без скандали в нормална семейна среда с пълна демокрация и разбирателство.Не ми звучи реалистично определението *** поставено на моята дъщеря при условие ,че на нея не и либства нищо ,и тя няма нищо общо с нашите решения.С един подпис не можеш да задължиш един човек да те обича вечно уважава ,помага и т.н
30
7
 
20
 
! Отговори
nimportequi преди 1 година
Кобрата ако се беше ожинил за тая сега щеше да му стъжни живота и нямаше да му даде развод и пак толкова много си губи времето с нея при положение че можеше да си намери доста по-свястна.
29
17
 
4
 
! Отговори
Дин Дзън преди 1 година
Е тя нали е ялова за какво бебе говори?
28
2
 
3
 
! Отговори
Джеси преди 1 година
Ама ей, гз ти целия в бръндзали, тръгнала си на копила да обиждаш...
27
1
 
0
 
! Отговори
мара шепова преди 1 година
До Анонимен 12 Ама и да искаш не можеш да се идентифицираш с тях!
26
4
 
2
 
! Отговори
Пустиняк преди 1 година
Тааа май ша мре.
25
6
 
28
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Кубрат Пулев ми падна в очите като се надсмя ехидно на братя Кличко във връзка с това че те си защитават родината ,Е паднал си в боя от Кличко отдай му уважение а не когато му нападнаха родината и той се бие за свободата и ти да си връщаш загубата си с надсмешки и използваш трудностите му .
24
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е че Кубрат и съсипа живота. Не се ожени за нея, само я въртя 15 години като и изневеряваше под път и над път и тя горката се побърка. Сега самичка, без работа, без дете и без мъж активна само в социалните мрежи и фотошопа.