Съпругата на Кирил Петков търси дом за 6 котенца

Те са били открити от дъщерите им
29 май 2022 19:28, Нели Христова
163
Съпругата на Кирил Петков търси дом за 6 котенца
Снимка: Instagram

Дом за шест малки котенца търси премиершата Линда Петкова. Те са намерени от двете дъщери на премиера Кирил Петков и Линда в мазето на сградата, където живеят. Преди да им търси приемен дом или постоянни стопани, канадката ги е завела на ветеринар.

“Котенца някой? В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда, когато се върнахме намерихме още 3, общо 6 котенца... Те са от 2 отделни майки, оранжевите са на 6 седмици, а останалите - 4 седмици. За съжаление ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен - още по-добре, ако ги искате за вашите домашни любимци!”, пише Линда Петкова в профила си в инстаграм.

Котенцата в момента приемат антибиотици и са на лечение за очни инфекции. Три от тях са родени преди 6 седмици, а другите три са на 4- седмична възраст.

Ветеринарите са казали на Линда, че 4 от бебетата ще оздравеят напълно, но за съжаление, две са слепи.
Премиершата призовава всеки, който може да намери дом на котенцата, да пише лично съобщение. “Всички са дружелюбни и много мили и наистина се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях!”, пише Линда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова ли няма за какво да пишете.
103
0
 
13
 
! Отговори
Панчо от Попугай преди 1 година
Коте ,вдигай заплатите на народа или приемете закон за таван на цените.Мисли за народа си ,а не да храниш чуждите деца ,а твойте да вървят гладни.Само се вземат мерки за чорбаджийте ,а на робите както винаги , за тях няма пай.Да си събираш багажите ,вземай си жената и пекарната и да те няма..
102
0
 
9
 
! Отговори
Валя преди 1 година
Е направо ми се осмисли деня.
101
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледа да ги набута на някой!Ми гледайги!Пари ли нямаш?
100
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дето все търсят дом на миризливи котки, направо не мога да ги трая. Ми вземи си ги увас, вземи ги кастрирай и ги отглеждай. Не да ми ги размножавате постоянно по улиците и да пълните градовете с безпризорни животни. И на мен ми е жал за тях, но те са на улицата на 50% заради хората, които ги хранят и размножават. Крайно време е да се налагат глоби за това.
99
4
 
7
 
! Отговори
Кико преди 1 година
А Кирчо дали акка, защото скоро имаше запек?
98
4
 
7
 
! Отговори
Alf преди 1 година
Взимам ги всичките. Изглеждат ми много сладки и всички ще сме доволни.
97
2
 
6
 
! Отговори
ДОМ преди 1 година
Че защо бе - във всяка къща по едно да оставите и пак ще имате място и още да приберете. Вече съм спокоен, че след хората се загрижиха и за животните. Мислех да ги прибера, ама като разбрах, че минаваме на евро и една котешка консерва ще е 3 евро ....
96
3
 
9
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 година
Таа да оди у Канада да гледа мачки...
95
5
 
5
 
! Отговори
Мъжа ти да търси газ преди 1 година
"Още по-добре ако ги искате за вашите домашни любимци" ?!? ... Моя домашен любимец е питбул, комшията има доберман. Вземаме и 6-те котенца, а ако има и други обаждайте се.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирото трябва да бъде съден по нпк за вредителсто , потписал дълг договор за втеч газ с някаква ам фирма , който не е активен защото ще има такъв втечнен газ когато е гово терминала в алескандрополис , колко е комисионата киро предателю, линдо вземи го остави тоя , разведи се и му вземи половината комисиони които е придобил
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да даде дом на 6 укри , имат достатъчно къщи
92
4
 
8
 
! Отговори
Срам преди 1 година
"Като чета отвратителните злобни и антихуманни коментари по-долу, ме е срам, че съм се родила в тази страна!" - А има ли нещо, което да те кара да се гордееш
91
3
 
5
 
! Отговори
БРАВО! преди 1 година
Украински ли са котенцата. Щото мъж и се е загрижил за укрите, та за това питам. Щото един приятел дава под наем жилища за котки. Ама само за украински породи, за 40 лв.ден
90
3
 
6
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 година
Тези котенца да не са от Уsрайна !?
89
4
 
2
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Това се казава истинкса премиерска съпруга - развива мащабна социална дейност :)
88
3
 
8
 
! Отговори
Мечка преди 1 година
Да ги подари на Лена Бориславова.
87
3
 
9
 
! Отговори
.. преди 1 година
тия хора наистина в друга реалност живеят и не излизат от и без това порутения център на софия.. оправете пътищата че сме като територия от луната навсякъде е пълно с дупки и предпоставки за катастрофи
86
0
 
6
 
! Отговори
az преди 1 година
Божинов хареса този пост
85
2
 
7
 
! Отговори
Х преди 1 година
Браво. Въпроса е: Винаги ли когато четеш такива коментари те е срам или само когато са адресирани до любимият ти Кирчо, а иначе са ти забавни и ги толерираш?