Шакира обясни защо е била в линейка

Ето какво сподели тя
6 юни 2022 22:00, Ивета Иванова
5
Шакира обясни защо е била в линейка
Снимка: БГНЕС

Шакира потвърди, че с Жерар Пике се разделят.

Миналата седмица се появиха слухове, че певицата е хванала футболиста в изневяра. Твърди се, че тя дори го изгонила от семейния им дом и сега той живее сам, като често е забелязван по нощни клубове.
 
"Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме. Молим за уважаване на личното пространство в този момент, заради доброто на децата ни, които са нашият най-голям приоритет. Благодарим предварително за вашето разбиране и уважение", гласи официалното становище, разпространено в социалните мрежи.
 
Звездите бяха заедно 11 години и имат двама сина - Милан на 9 г. и Саша на 7 г.
 
Шакира и Пике се запознаха на снимачната площадка на видеото към песента "Waka Waka" на певицата. Това бе официалният химн на Световното първенство по футбол през 2010 г.
 
През уикенда в интернет пространството се появиха снимки, на които се вижда, че Шакира е в линейка и някои фенове останаха много уплашени. Те помислиха, че тя е приела тежко раздялата с Пике.
 
Звездата обаче сподели, че снимките са от миналия уикенд и линейката е дошла заради баща ѝ, който паднал лошо.
 
"Просто искам да ви кажа, че тези снимки са от миналия уикенд (28-и), когато моят баща, за съжаление, падна лошо и аз го придружих в линейката до болницата, където той сега се възстановява", написа изпълнителката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Аскер преди 1 година
Не разбрахме същноста на статията. Какъв беше смисълът и идеята на статията?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф 11 от най добрите си години да не е забърсал някоя освен чалгаджийката, това никой не го вярва. Като вземеш в предвид че почти не се срещат - тя по концерти той по лагери и срещи...