Дъщерята на Пит и Джоли - Шайло, взриви мрежата с клип

Тя танцува хип хоп за саундратрака на филма "Елвис"
20 юни 2022 13:33, Петя Славова
38
Дъщерята на Пит и Джоли - Шайло,  взриви мрежата с клип
Снимка: БГНЕС

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на танцовия комплекс Milenium Dance Complex. Два салона, две атмосфери - това е най-малкото, което може да бъде казано по темата. Докато Брад Пит и бившата му съпруга Анджелина Джоли водят нова съдебна война, дъщеря им Шайло (16 г.) изживява пълноценно своята страст - танците.

В неделя тийнейджърката подпали мрежата, след като се появи в нов видеоклип в YouTube, заснет от танцовия комплекс "Милениум" в Лос Анджелис, Калифорния, предава БГНЕС.

В танцовия видеоклип на британския хореограф Хамилтън Евънс Шайло Джоли-Пит, заобиколена от двама свои съученици, танцува хип-хоп на "Vegas" - песен на Doja Cat, записана за саундтрака на филма "Елвис". Облечено с тениска на "Бийтълс" и чифт кецове, младото момиче се движи като професионалист. Едва на 16 години Шайло вече има вродено чувство за ритъм.

Това не е първият път, в който интернет потребителите виждат нейно артистично изпълнение. В профила си в TikТok тийнейджърката вече остави безмълвни интернет потребителите с танца си под звуците на песента "About Damn Time" на Lizzo или на "Shivers" на Ед Шийрън. Талант, с който родителите ѝ "много се гордеят". "Те нямат нищо против факта, че тя може да се занимава с това, но и не я притискат да го прави. Шайло обича да танцува, изключително талантлива е и през последните години е взела много уроци", казва източник пред US Weekly. Поне за едно нещо бившите съпрузи са на едно мнение.

На 3 юни, Брад Пит отново подаде жалба срещу майката на шестте си деца, обвинявайки я, че умишлено се е опитала да му "навреди, като продаде дяловете си" в имението Miraval - лозе, което двамата придобиват през 2008 г. - обвинение, което не се хареса на Джоли. Няколко дни по-късно актрисата реагира категорично чрез говорител, като осъди "лъжите" и "фалшивата история".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е красива и танцува страхотно, дано да реши да си остане от женски пол и да си смени името, което са й дали откачените й родители...
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това това от осиновените ли е или си е тяхно натурално?
31
2
 
4
 
! Отговори
Хореаограф преди 1 година
Всъщност, нищо особенно. Зад нея момичето с "Dump Him" блузката танцува доста по-добре. Трябва да си освидетелстван със 100% слепота за да не забележиш уплашения поглед в стил " Ох, дано пак не объркам нещо" . А ако се питате защо очите и са така опулени .... ами точно срещу тях трите има огледало за да си синхронизират танца и малката Шайло се опитва да не откъсва поглед за да не сгафи нещо. А това че многократно го е правила в предишните дубъли е ясно изписано на лицата на зрителите и.....
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шайло е кукла! Дано да реши да си бъде момиче. Такава красота не трябва да се затрива!
29
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен...май не уважаваш много кучето си ?
28
2
 
12
 
! Отговори
Абе, преди 1 година
това Шайло нали пиеше хормони да става момче. На всички снимки е късо подстригано и в мъжки костюм. От къде сега тази плитка. Да не е решило пак да става момиче.
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бг медии са много крадливи
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама хич не ме интересуват тия кукли
25
1
 
12
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Аз се чудя защо е бавен интернета, а той бил взривен. Аман вече
24
2
 
9
 
! Отговори
Вроден преди 1 година
"едва на 16 вече има /забележете/ вродено чувство за ритъм"Вие, списващите, знаете ли значението на думите изобщо? Демек е родена на 16 години или как да го разбираме?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кърти миФки!
22
2
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Бля-бля-бля. Даже позакъсняла с танците. Не знам как беше с пола, но доста по-малки от нея се изявяват по-добре. Един вид-ако не бяха мама и татко , щеше да си е най-обикновен посредствен танцьор.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тамън се чудех как да кръстим кучето
20
2
 
9
 
! Отговори
Транси преди 1 година
Това тази година от женски пол ли е решило да бъде или на лудата му майка вече ѝ е омръзнало да го прави зорлем на мъж?
19
0
 
22
 
! Отговори
ре преди 1 година
Поне едно от децата им прилича на тях
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на момичето, хубаво танцува. Не мога само да разбера жените танцуващи хип-хоп, толкова са яки, а са се завтъкнали с тия широки *** и тениски-страшно грозно и безвкусно.
17
6
 
18
 
! Отговори
Стивън Кинг преди 1 година
Това е дете още - трябва да се обръщаме към него само в среден род докато се изясни в кой от 100-те джендъра се самоопределя.
16
1
 
40
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Здрав интернет не остана от толкова "взривявания" ..... Играе си момичето. Какво толкова. Другите на клипа също играят добре. Ама щото не са деца на известни родители няма хвалби за тях и както се вижда те нищо не " взривяват".... а ***.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За масите е тръгнала в правилна посока, ето днеска подскача, утре ще разкрие плът и т.н. масите ще полудеят
14
8
 
9
 
! Отговори
Boto преди 1 година
*** хейтърите. :D Не е ли препасана и не дзупа народни танци за нищо не става .... Тука всеко дето е научило 2 хора за 3 дена стига до финал за талати :D

Спонсорирани публикации