Семейният празник на Кристиано Роналдо на Майорка

Най-големият син на футболиста навърши 12 години
23 юни 2022 12:56, Дарена Найденова
6
Семейният празник на Кристиано Роналдо на Майорка
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо си взима заслужена почивка от футбола, за да се наслади на семейството си.

В момента играчът на Манчестър Юнайтед се намира в Майорка заедно с приятелката си Джорджина Родригес и петте си деца. Преди няколко дни цялата фамилия имаше повод да празнува, тъй като най-големият син на Кристиано – Кристиано Роналдо-младши – навърши 12 години. Семейното парти беше организирано на открито в Майорка с голяма торта, приятели и близки.

Кристиано Роналдо-младши навърши 12 години на 17 юни и получи заслуженото парти. Джорджина публикува няколко снимки от празненството, показвайки как цялото семейство се е наредило покрай рожденика, а зад тях се виждат балони и надпис „Честит рожден ден“. Разбира се, футболната тематика присъстваше навсякъде, като тортата имаше зелен терен, а големи балони на футболни топки се разкриваха зад Кристиано и фамилия.

Роналдо също не пропусна да поздрави сина си за рождения ден, споделяйки пожеланието в социалните мрежи. „Честит рожден ден, сине! Как лети времето...? Все още ли ще си играем заедно?! Най-важното нещо е да продължаваш да бъдеш момчето с голямо сърце! Всичко най-хубаво! Баща ти те обича страшно много.“, написа футболистът под снимка със сина си.

Кристиано Роналдо-младши уверено следва стъпките на баща си, като вече е част от академията на Манчестър Юнайтед, където се справя доста добре. Той играе в младежкия отбор заедно с Кай Руни – син на Уейн Руни, който беше съотборник на Кристиано по време на първия му престой в Манчестър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Меси е прекалено къс, не може да го стигне за тая работа ;)
4
8
 
1
 
! Отговори
От преди 1 година
петте му деца три са от Меси!
3
5
 
5
 
! Отговори
11 преди 1 година
Да не са се скарали с приятелката му от Мароко с големия Вурст?
2
8
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ха!...Глей ти !...И Роналдо и приятелката му бели,а отрочето...се едно току-що е докарано от Африка...Май верно жените си падат по "дългите цеви",които са характерни точно за ония от Африка..
1
3
 
8
 
! Отговори
Ужас! преди 1 година
На мен пък ми омръзна 24 часа тука да ни занимават с кухните, изневерите, имотите им, любовниците, драмите и семейния живот на тия политици, някакви тука наркоманиии, тука футболисти, не знам какви си. Като че ли тука съществуването на Света зависи от тях.