Алекс Богданска проговори за раздялата с Петканов

Призна, че тв водещия си има гадже
20 юли 2022 11:35, Иванка Гъркова
34
Алекс Богданска проговори за раздялата с Петканов
IStockphoto

„Раздялата с любим човек не се преодолява. Ти просто свикваш с нея! Казваш си, добре, това е ситуацията… И от теб зависи какво ще избереш – едно стъпало нагоре или едно стъпало надолу“. Това призна Александра Богданска, говорейки за развода си с Даниел Петканов. В свое видео тя отговори на въпроси на фенове, зададени в Instagram и призна, че още не може да продължи напред.

„Това, което научих е, че просто трябва да се оставиш и да изпиташ всяка емоция, която идва. А те идват една след друга. Първо беше съжаление, оправдание, съжаление, болка, злоба – всичко. Има подем, после достига своя пик и после спада…“, продължава тя.
 
По думите на Богданска, за нея перипетиите са нещо нормално, което ще ѝ помогне да надгражда за в бъдеще. И изтъкна, че почувства ли се разстроена, просто си намира работа, с която да минава по-бързо времето и така не мисли за онова, което я тревожи.
 
„Още от малка ме беше много страх да не остана сама. И съм влизала от връзка във връзка. Говоря ви за времето на гимназията… Била съм с момче, което не ме е кефило, но за да не бъда сама. Смятала съм, че ако не съм сама, ще успея. Сякаш съм се чувствала по-силна, когато имам половинка“, коментира Алекс.
 
 
Какво още сподели Богданска за живота си без Лудия репортер,четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извинявайте, но аз наистина не знам кои са тези хора. Трябва ми да се чувствам виновен. А и никъде в статията не е пояснени.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тия какви са?
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама тя откак е проговорила не се е спряла, вече 15то интервю има по темата. Хайде стига с тоя пеканов да не са му златни някои части. Да се снимат там за парички и да не се навират толкова, аман.
15
1
 
11
 
! Отговори
Веско преди 1 година
Празни мисли на празни хора
14
1
 
9
 
! Отговори
Чичо Пешо преди 1 година
А, она дали съ такова добре...?Ас само питам, такова....Обичам да подпирам отдзаде булките... Тъз мома мирише на сикиш отвсякъде!
13
0
 
10
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Кобила и жаба ,не са един за друг.
12
11
 
6
 
! Отговори
Чета коментарите... преди 1 година
... И се спуквам от смях. Била кон, била застаряваща ***, не ви била по вкуса. О, ама моля ви се, или имате психични проблеми или имате проблем със зрението. Бъдете си с китовете, с гномчетата и с ученичките с патешките човки, защото само те ви пускат. Алекс и преди, и след пластичните операции си е мацка отвсякъде, така че не го раздавайте такива спецалисти кой какъв е.
11
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Не разбрах какво работи Алекс в момента.Дали тази статия не е начин да си върне вниманието?
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не можех да спя от терзания защо са се разделили.
9
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги ми е било чудно тази преуспяла красавица, която е на всяка корица на запад и на сума рекламни билборди, на витрини на бутици и огромни компании, какво прави с този инфлантил, който за цяла година не може да си докара, колкото тя за 2 седмици... Прави се на инфлантил като водещ и го изгониха от няколко места. Прави се на инфантил по улиците... Отдавна беше ясно, че нещата ще свършат така. В една връзка, когато единият е много повече, а другият- тотален аутсайдер, така става. Казва го мъж.
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Га йеди гагата ни рива, а? Между другото кои са тия двамата? Известни са на приятелския си кръг с това, че са известни ли?
7
1
 
30
 
! Отговори
А преди 1 година
абе да попитам : кои са тия ?
6
1
 
32
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Предлагам темата за изпит в СУ, специалност Журналистика следващия път да бъде Какво кефи Алекс Богданска в живота. А, пропо, защо ни занимавате с екземпляри, нищо не значещи за голяма част от обществото?
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-грозният нос, който може да има човек!
4
0
 
36
 
! Отговори
2022 преди 1 година
тия двамата ако живеем в нормални общества не само никой няма да ги знае, но и ще са аутсайдери тотални, а 2022 те са топ инфлуенсъри и модел за младите..
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е мой тип тоя кон!
2
4
 
44
 
! Отговори
Философ преди 1 година
Отивам да напиша философски реферат на тема: "Защо застаряващите *** не стават за съпруги и майки?" Дали защото са застаряващи ***?
1
1
 
42
 
! Отговори
Начо Културния преди 1 година
Игнорирам подобни статии, но тези двамата са толкова......., че влязох, само за да напиша обиден коментар.

Спонсорирани публикации