Мисис България се върна в инвалидна количка от Сеул

Сакатлъкът станал заради снимка на най-високата сграда в града
28 юли 2022 13:06, Александър Попов
57
Мисис България се върна в инвалидна количка от Сеул

Носителката на престижния приз “Мисис България Вселена” се е разминала на косъм от смъртта по време на световния форум в Корея. Тя е преживяла тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Сеул – цели 555 метра.

"Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах до там по стъклен мост, може би около 20 метра. Бях толкова уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крак, другия ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми съобщиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах”, коментира Стефанова.

Според миската първата диагноза е сгрешена.

“Самата мисъл, че това е най-високата сграда в Корея, изобщо, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме обратно в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възстановяването, но към днешна дата няма особено подобрение – кракът ми все още е подут и ходя трудно. Потроших се за едната снимка, чак е невярващо”, казва още тя.

На върха е трябвало да се снима с половинката си. Двамата искали да запечатат красивия момент, Стефанова била толкова ентусиазирана, че тръгнала първа. “Вървях и гледах само напред. Гледката под краката ми беше смразяваща. Усещах как ще изпусна телефона. Обърнах се за миг назад, само за да проверя къде е и това беше грешната стъпка”, допълва Валери.

Инцидентът контрира няколко пътешествия и работни ангажименти на Мисис България. Но това, което истински спъва е стопроцентовата й изява на световния форум, откъдето се върна с три награди – в категория за активност, презентация и костюм. Припомняме, че на подиума тя дефилира с българска носия на 150 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: СеулВалери Стефанова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Cheers преди 1 година
Най-високата е,ама като се има придвид колко к-поп групи са снимали там,(а знаем колко са интензивни танците им) без произшествия,а тя отишла и паднала в дупкати сириозна ли си и чуваш ли се?! Иначе ѝ желая да се възстанови жената!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пратили са те да си се прибираш в къщи , че с такива "миски" сме заникъде , и е трябвало да си измислите някаква историйка за оправдание - " дупка в стъклен мост на 555 м. " - Ти вярно ли ....?! В коя Корея е било това , щото и в Северна да бешее пак нямаше да го повярвам !
32
0
 
2
 
! Отговори
Mangoto преди 1 година
Тая Стефанова няма ли си и малко име,или е само Стефанова?
31
0
 
0
 
! Отговори
Азия преди 1 година
Въх божке,да си седиш на бръснатата и да не се катериш на високи неща.
30
0
 
5
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Тази ли е най красивата българка ......пробиваме дъното !!!!! ???
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на едно място пише че паднала от 555 метра, на друго че стъпала в дупка по пътя си, на кое да вярваме сега, като гледам е жива и здрава, тъй че едва ли е падала от много високо, ама то кво може да се очаква от патешки устни - едва ли много интелект.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СМО*Т*ЛА
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие сериозно ли сте изтипосалиподобна статия с подобни твърдения? Ба х ти и дъното, майче!
26
1
 
19
 
! Отговори
Ах преди 1 година
Ах пpостотийо, пpостотийо ..."чак е невярващо"
25
0
 
26
 
! Отговори
първо пишете преди 1 година
че била паднала от 555 метра после че само й пропаднал единия крак вие нормални ли сте или *** тя ако падне жт 555 метра долу ще прилича на картофено пюре
24
1
 
17
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Селски истории...
23
0
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Каква драма,какви затрогващи споделяния,,ке густо,,ке...Спирам,разревах са от вълнение..
22
0
 
1
 
! Отговори
летс фарт тогетър преди 1 година
да бинки?
21
0
 
11
 
! Отговори
x преди 1 година
Днес майтап и самореклама в клоакьорските кафяви медии...Утре оня отгоре ще и спусне ситуация с отрезани или счупени краченца и ИСТИНСКА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА... забавя, но незабравя. Този трррравестит няма грам срама и уважение към хората, които са имали лошия късмет или са се родили с недъзи! Господ да им помага и да ни пази нас грешните, които приемаме своя късмет за даденост!!!
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пицата здрава лие
19
1
 
28
 
! Отговори
a преди 1 година
Скандална статия, ниво бат Къньо от Карлуково с 3-ти клас!
18
1
 
32
 
! Отговори
Тъпня преди 1 година
извити връзки на коляното- такова чудо няма г-жо Мис... Потроших се за едната снимка, чак е невярващо- такава дума не съществува г-жо Мис
17
2
 
21
 
! Отговори
Каква мис? преди 1 година
Тази конкурира Анита Мейзер! На такова нещу ли му викат по модерно чис?!?!?
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извода е,че който се хване с Валери Симеонов винаги пропада и окуцява.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сашко Попов жълтото изригна с нова порция жълто-кафеви новини, гарнирани с лъжи. До края на деня може да пусне 2-3 статии за Фермата, Ергенът, Биг Брадър и няколко платени публикации за А1 и Самсунг. А това им е главния редактор на блога!