Лятна мода – жълтият цвят е хитов сред звездите

Кейт Мидълтън и Ева Лонгория не могат да спрат да го носят
6
Лятна мода – жълтият цвят е хитов сред звездите
Гуинет Полтроу; Снимка: Getty

Вече сме в разгара на лятото и ако все още не сте започнали да следвате модните тенденции за тази година, време е да го направите. Започнете с нещо лесно, красиво, цветно и любимо на редица звезди, инфлуенсъри и дизайнери – жълтия цвят.

Най-новата лятна тенденция всъщност е нещо старо и класическо, но не чак толкова популярно в предишни години. Смятан за твърде ярък и привличащ вниманието, жълтият нюанс като че ли беше оставян на заден план за сметка на червеното, синьото, оранжевото или дори черното. Колкото и противоречиво да звучи, черните дрехи не се прибират в гардероба през лятото, макар да привличат слънцето, превръщайки се в подобие на пещ.

Тази година обаче жълтото най-накрая успя да стигне до заветния връх на модата, влизайки в гардеробите не само на популярни личности в социалните мрежи, но и на истински звезди. Кейт Мидълтън, Ева Лонгория, Брук Шийлдс, Гуинет Полтроу и Кейт Хъдсън вече на няколко пъти се включиха в лятната тенденция, залагайки на красиви жълти рокли.

През юли, херцогинята на Кеймбридж се появи в ярка миди рокля на Roksanda по време на женския финал на турнира „Уимбълдън“. Ева Лонгория пък последва примера ѝ, залагайки на тоалет по дизайн на приятелката си Виктория Бекъм, с който присъства на галата Global Gift. Кейт Хъдсън пък облече жълта рокля за семейната си ваканция, позирайки заедно с дъщеря си Рани Роуз. Брук Шийлдс впечатли феновете в социалните мрежи с прекрасна дълга рокля с дълги ръкави.

Въпреки че други ярки цветове, като розовото, са модерни за лято 2022 година, жълтото може да направи вашите тоалети уникални, като същевременно следва тенденциите. Ако все още не сте убедени, че този оттенък трябва да присъства в гардероба ви, ние имаме няколко начина да променим мнението ви.

Цялата статия и снимки на звездите можете да прочетете и видите в Tialoto.bg.

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
може да е сливка
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
китайски марионетки