Щастлива новина: Криси Тейгън отново бременна

Звездата зачена две години след загубата на сина си
5 авг 2022 13:02, Иванка Гъркова
10
Щастлива новина: Криси Тейгън отново бременна
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън отново е бременна. Близо две години след като загуби сина си, моделът съобщи радостната вест, показвайки наедряло коремче.

„Последните няколко години бяха меко казано размазани от емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни“, сподели тя.
 
Криси Тейгън е качила серия от кадри, на които я виждаме по прозрачно бельо. С тях тя умили своите фенове, които я познават добре и знаят за трагичното мъртво раждане, което тя имаше с третото си дете.
 
В своя емоционален пост жената на Джон Леджънт признава, че се чудела дали да сподели, че пак е бременна. Но чакала да чуе сърчицето на бебето и да мине известно време, за да се увери, че всичко е наред.
 
„... Но след това въздъхвам с облекчение, когато чувам ударите на сърцето, и решавам, че все още съм твърде нервна“, добавя 36-годишната Тейгън.
 
Моделът на Sports Illustrated Swimsuit сподели, че след като видяла положителния тест, била обхваната от емоции. Разбира се, припомнила си преживяното с бебе Джак, което тя загуби в напреднала бременност през октомври 2020 г.
 
„Не мисля, че някога ще изляза от среща с повече вълнение, отколкото нерви, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда и невероятно“, обяснява Криси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е от мен! Каам чесно бро!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекрасна новина. Тази психично болната я разкриха как пише на разни деца във Инстаграм да се самоубият, да не говорим че има и много нейни коментари с откровено нецензурни послания относно ДЕЦА. Най добре е е на такива *** децата да се отнемат пък и изобщо не заслужават деца.
6
0
 
6
 
! Отговори
До господин петров преди 1 година
Образованият, къпан, чист и умен човек се вълнува от разни подобни още по-слабо. Това са теми точно за нискочели нищоправещи антиинтелектуални индивиди.
5
0
 
10
 
! Отговори
Местан преди 1 година
Преместваме ли? Хоп...
4
0
 
10
 
! Отговори
аааа,не преди 1 година
Айдееее
3
3
 
11
 
! Отговори
господин петров преди 1 година
Какво интересува обикновения, отруден, необразован, ***, некъпан българин дали Криси Тиган е бременна?
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подскачам от щастие.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спала е без гачи.