Денис Ричардс разкри причината за развода й с Чарли Шийн

Повече от десетилетие след раздялата им, актрисата говори по темата
16 авг 2022 20:15, Дарена Найденова
8
Денис Ричардс разкри причината за развода й с Чарли Шийн
Снимка: Getty

Денис Ричардс най-накрая дава на феновете това, което искат – причината за развода ѝ с Чарли Шийн.

През 2005 година риалити звездата решава, че вече не може да живее с проблемния актьор и иска развод. По това време тя е в шестия месец от бременността с второто им дете. Сега, повече от 10 години по-късно, Ричардс говори откровено за момента, в който е разбрала, че трябва да си тръгне и коя е била последната ѝ капка на търпение.

На 10 август Денис участва в епизод от подкаста Divorced Not Dead, спомняйки си за трудната раздяла. По думите ѝ, е имало множество причини, които в крайна сметка са я накарали да вземе решението за прекратяване на брака.

„Сцените зад затворени врати бяха много по-лоши, отколкото тези пред хората. Беше много лошо“, казва Ричардс. Допълва, че с Чарли Шийн често са изглеждали като задружно и щастливо семейство пред камерите, но истината е била доста по-различна и грозна.

В крайна сметка актрисата решава да си тръгне от Чарли, с когото има 18-годишна дъщеря Сами и 17-годишна дъщеря Лола. Това, което наклонило везните в тази посока, е бил един въпрос, който Ричардс си задава. „Искам ли дъщерите ми да бъдат омъжени за такъв човек?“, пита се тя. Допълва, че самият Чарли ще разбере за какво става въпрос, като е категорична, че обстановката у дома е била доста токсична за всички.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Чарли Шийн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Била е много влюбена в началото. Ама като трябва сама да се грижи да две деца, като мъжът ѝ се прибира вечно пиян и дрогиран и постоянно ѝ изневерява и всичко и увисва на шията се е осъзнала. Не е чак толкоз много време две години са.
5
8
 
25
 
! Отговори
Дин дзън преди 1 година
Родила му 2 деца и чак тогава разбрала че не струва хаха явно има български реотан или пачките са и идвали добре до един момент.
4
0
 
6
 
! Отговори
КОй преди 1 година
До Анонимен2Ти на колко си 12 ли?....Айде малко да размърдаш малкото което имаш(Ако изобщо имаш), сравни малко числа...Прибави, извади и да видим какво ще излезне?
3
9
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Пък на Валери Симеонов вчера изпраните му чорапи изсъхнали на слънце...
2
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не беше ли защото, той каза че е болен от СПИН?
1
8
 
28
 
! Отговори
DNES. BG преди 1 година
Гръмнете се с измислените си новини. Абсурден сайт, селяци неграмотни