Отново на училище - с какви екстри ще разполагат Джордж и Шарлот?

Децата на Уилям и Кейт ще са в специално школо
25 авг 2022 16:22, Дарена Найденова
8
Отново на училище - с какви екстри ще разполагат Джордж и Шарлот?
БГНЕС

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям съвсем скоро ще започнат новата учебна година на съвсем ново място.

В понеделник стана ясно, че 9-годишният Джордж, 7-годишната Шарлот и 4-годишният Луи ще учат в училище Lambrook в Бъркшър от този септември. Промяната се налага заради преместването на цялото семейство от Лондон в Уиндзор, където ще имат възможност за по-спокоен живот сред природата. Така внуците на кралицата ще са по-близо до нея, както и до баба и дядо Мидълтън.
 
"Цялото семейство обича активностите на открито. Лондон просто не беше за тях. Провинцията със сигурност е тяхното място", казва източник пред People.
 
Новото училище на наследниците на короната е разположено извън Уиндзор и разполага с 56 акра площ, побирайки 560 ученици. Макар да предлага гъвкав пансион, който може да се резервира всяка седмица или всяка вечер, принц Джордж няма да следва стъпките на принцовете Уилям и Хари, които учеха в пансион на същата възраст. Той няма да спи в пансиона, а ще се прибира вкъщи заедно с брат си и сестра си.
 
Известно като едно от най-добрите подготвителни училища в Обединеното кралство, Lambrook не само се слави със страхотни академични резултати, но предлага и много дейности, които могат да забавляват децата. Джордж, Луи и Шарлот ще могат да се насладят на спортни, театрални и музикални съоръжения, както и на вътрешен басейн, футболно игрище в истински размер, голф игрище с девет дупки. Клубовете пък включват конна езда, фехтовка, гмуркане и поло.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлот на 7 г. ще е в трети клас, а българчетата, отчетени като най-*** в целия свят от нашето Министерство на образованието - на 7 тръгват в 1 клас! В целия свят тръгват на 5-6 години!!!
7
4
 
7
 
! Отговори
Грижи за жълтозъбите преди 1 година
До Анонимен 6 Ами плащай и ти такса за училище с вътрешен и външен басейн, та и твоето дете да учи заедно с царчетата! Но при нас тук важат други закони, тук грижата е за онези. С парите от нашите данъци плащат за училищни автобуси да превозват само децата на онези, които нито работят, нито данъци плащат.Когато децата им не ги домързи да станат сутрин, за да идат на у-ще, за тях има превоз. А нашите пътуват с обществен транспорт до същото училище дори и сутрин по тъмно при минусови температури.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А така, напишете какви външни и вътрешни басейни ще имат отбраните, докато жълтозъбите им връстничета ще се къпят по веднъж на седмица и ще мръзнат в класните си стаи, претъпкани по 30-40 деца. Колко миловидно от страна на говнняррското "семейство", да не им се нарадваш.
5
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
целатаКЛОУНАДА-на един кадър!..Както би се изразила Елочка Щукина :..-"Крррасота!"..
4
0
 
2
 
! Отговори
Информацията преди 1 година
До Анонимен--------------Имах предвид че ужгрешката е вярна и няма грешка...........На френски език името Чарлз се произнася Шарл.............Най известният френски Крал с името Шарл или Чарлз е Шарл Безумний на чиято служба се бие Жана Д"арк която няма нищо общо с английската дума дарк а според френската граматика с чертичка отгоре се съкращава от ДЬО АРК
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чарлзи ЕБДО - 2 - Що? Да не замираха на пръст???
2
3
 
0
 
! Отговори
Чарлзи ЕБДО преди 1 година
Принц ШАРЛ БЕЗУМНИИ и неговата Камила Д"аркова ще ги бъде ли?
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моливи да им купят и тетрадки и толкова! Ако немат нищо между ушите, нема полза от каквито и да било екстри