Меган пак атакува кралското семейство: Необходими са усилия, за да простиш

Тя "разстроила" йерархията "само с присъствието си"
30 авг 2022 18:39, Нели Христова
36
Меган пак атакува кралското семейство: Необходими са усилия, за да простиш
Снимка: БГНЕС

Херцогинята на Съсекс отново се оплака от монархията във Великобритания, като този път заяви, че е разстроила "динамиката на йерархията" на кралското семейство "само със съществуването си".

В интервю за американското списание The Cut 41-годишната Меган разказва още подробности от живота си като кралска особа и обяснява защо тя и херцогът на Съсекс са взели решението да се преместят в САЩ.

Говорейки за напускането си от кралското семейство, херцогинята казва, че "са необходими много усилия, за да простиш".

Тя говори и за връзката на принц Хари с баща му, принца на Уелс. Попитана от журналистката Алисън П. Дейвис за въздействието на нейното дело за поверителност срещу Mail on Sunday, Меган каза: "Хари ми каза: "Загубих баща си в този процес." Не е задължително за тях да е същото, както за мен, но това е негово решение."

Говорителка на херцогинята по-късно се наложи да обясни пред BBC News, че Меган има предвид собствения си баща, от когото е отчуждена, и каза, че се надява същото да не се случи със съпруга й.

Източник, близък до принц Чарлз, каза пред информационната агенция PA, че ще бъде натъжен, ако принц Хари почувства, че връзката им е загубена, добавяйки: "Принцът на Уелс обича и двамата си сина".

37-годишният Хари по-рано каза, че баща му, принц Чарлз, е спрял да приема обажданията му, след като двойката се оттегли като старши работещи членове на кралското семейство през 2020 г. Съгласно споразумението, двойката се отказа от титлите си Кралско височество и получи позволението да работи, за да стане финансово независима. Хари запази титлата принц по рождение.

Съобщава се, че преди това семейство Съсекс е изложило визия да продължат да работят като кралски особи в Британската общност и да печелят свои собствени пари, с надеждата, че това ще намали "шума" около тях.

Меган каза пред The ​​Cut: "Това, независимо от причината, не е нещо, което ни е позволено да правим, въпреки че няколко други членове на семейството го правят."

След като обявиха, че ще се оттеглят от кралските задължения, принц Хари и Меган първоначално се преместиха в Торонто, Канада, през януари 2020 г. Но след като Канада каза, че ще спре да осигурява сигурност за семейството, семейството се премести в Калифорния, където живееха в дом, осигурен от медийния магнат Тайлър Пери, преди да купят собствен имот в Монтесито.

Дейвис, писател, който преди това е интервюирал знаменитости като Джейда Пинкет Смит и Лена Дънам, попита Меган дали смята, че има място за прошка между нея и нейните кралски свекърви и собственото й семейство.

Херцогинята отговори: "Мисля, че прошката е наистина важна. Отнема много повече енергия, за да не простиш. Но са необходими много усилия, за да простиш. Наистина съм положила активни усилия, особено като знам, че мога да кажа всичко."

В интервюто Меган казва също:

- говори за страховете си, че оставането в Обединеното кралство може да е изложило сина й, Арчи, който е на три, на прекомерно медийно внимание

- критикува липсата на контрол, който е имала върху пускането на семейни снимки, когато е била старша кралска особа

- казва, че Арчи е научен на важността на обноските, като фразата "обноските правят мъжа" често се повтаря

- разказва как двойката първоначално се съпротивлява да разгледа техния дом в Калифорния за 14,65 милиона долара, тъй като не смята, че е по джоба им

- разкрива, че е опаковала вещите им във Frogmore Cottage, Windsor, докато е била на посещение за платинения юбилей на кралицата

- обявява, че обмисля завръщане в Instagram

Интервюто в Cut беше част от рекламата на подкаста на херцогинята в Spotify - Archetypes, който стартира миналата седмица.

Сред гостите, които ще участват в него, са певицата Марая Кери и тенис легендата Серена Уилямс, като шоуто обещава да "разследва, дисектира и подкопава етикетите, които се опитват да задържат жените".

Семейство Съсекс, които също имат едногодишна дъщеря Лилибет, подписаха договори със Spotify и Netflix, след като напуснаха Обединеното кралство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
9
 
! Отговори
ЕДНА ЛЕНА преди 1 година
И само да вметна. Ужасно ме впечатли това за "прошката". ТЯ на тях да им прости?! ТЯ??? Верно ли!? Малей. Има и по- луди от мене, успокоих се!
25
3
 
10
 
! Отговори
ЕДНА ЛЕНА преди 1 година
Ох. ПАК ли тая СЛИВЕНСКА...ПЕРЛА ОТ ТЪМНО РОМСКИ ПРОИЗХОД?! ПАК ЛИ!? Ами проста жена. Точка. Но за сметка на това- пресметлива и хитра. А онзи чехъл, Харито. Не е за говорене. Язък му за образованието и произхода. Златно правило- НЕ резилиш ПУБЛИЧНО семейството си! Това правят прости хора. Край. Ама от къде ще знае правила и маниери това тъмномораво нещо. То не може само с петокласни сериали, трябва и акъл.
24
2
 
12
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
джаф джаф джаф джаф джафджаф
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меганке, и по ръце да тръгнеш, не можеш да създадеш около себе си такава шумотевица, каквато ти се иска и не можеш да бъдеш в центъра на общественото внимание. Каква йерархия си разстроила? Заради прoстoтиитe ти ВРЕМЕННО отдалечиха Хари. Докато му писне от теб и те изрита. Когато се отдалечи от теб и отново започне да води живота, който му подобава, пак ще се върне в Лондон. Гледай да си изкрънкаш поне добра издръжка.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама тази наистина ли си въобразява, че ТЯ е тази, която трябва да благоволи да даде прошка на кралското семейство???
21
1
 
8
 
! Отговори
12312345 преди 1 година
Пропуснах! Ох, но пък как звучи само "динамиката на монархията"! Динамика/? /в една от най-консервативните институции:-((
20
0
 
23
 
! Отговори
12312345 преди 1 година
Чорлава, с къс дебел врат, без талия и с криви, като клечки крака, дрехите й все накриво, никакъв вкус, но жената си се харесва и все претенции към другите. Все жертва, все нещо иска, все нещо не й е наред - абсолютна досада, но и изключителен егоист и манипуллатор!! Някъде четох, че пред свои приятели е повтаряла/т. е. втъпявала на Хари/, че най-хубавото, което му се е случило в живота е това, че я е срещнал.
19
2
 
26
 
! Отговори
777 преди 1 година
Тая грозотия, какво пак иска?
18
2
 
18
 
! Отговори
:)))))) преди 1 година
Коментари за кралско семейство ала селска клюкарка писани от "мъж" :)))))
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мрънкесата е взела пари напред за "съдържание" и трябва нещо за излае, че да оправдае милионите. Хубаво го беше замислила - хем да си е кралска особа, хем да не спазва протокола и да си прави каквото си иска и затова се пресели в САЩ с Чех_льо. Ама криви й излязоха сметките - в САЩ не се интересуват нито от кралски особи, нито от треторазрядни актриси. Нямам търпение Уилям да стане крал, щото тогава сантименти към Хари и про_стата му женица няма да има.
16
4
 
4
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Кой е Меган и ко туй сралското цемейство?
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да прави каквото иска, но не ми се мисли ако зад кадър крещи на децата като братовчед си бушмен назиров.
14
2
 
7
 
! Отговори
9 преди 1 година
Колко е цената на газа бензина нафтата кви пари се дават и ко ши идем. Не спряхме да ги лансират тея. Това ли са проблемите на България.
13
1
 
32
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Тази не престана да се прави на жертва. Голяма драма им разигра на всички Манипулаторка от класа. Скара Хари с цялото му семейство, сщарана със своя баща и брат и сестра си. Абе изопщо скандалджийка и артистка от класа.
12
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се омъжва сякаш не е знаела къде отива. Глупости. Тая е по зле и от Кардашиянките за внимание
11
8
 
2
 
! Отговори
н2о преди 1 година
На британската монархия, която така неистово защитавате, не й пука дали има Бг или не, а още по-малко за а.боригени като вас! -))))
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми дреме за из.вратената дребнобританска монархия!
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Недоумявам защо я бавят??!
8
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Стига сте ни занимавали с тази черна мръхла! Като не иска монархия, да не се женила за този Хари!
7
0
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
На бушмен назиров братовчедката лекции ли чете.