Съпругата на Брус Уилис: Мъката може да бъде парализираща

Ема Уилис отговори на критиците в социалните мрежи
14
Съпругата на Брус Уилис: Мъката може да бъде парализираща
Снимка: Getty

Ема Хеминг Уилис се учи да живее с тежестта на тъгата. Преди няколко дни 44-годишната моделка сподели видео монтаж в социалните мрежи, показвайки какво е правила цяло лято след диагностицирането на съпруга ѝ Брус Уилис с болестта афазия. Това доведе до края на кариерата на актьора, тъй като състоянието засяга когнитивните способности и дори може да наруши говора.

„Това беше лятото на самооткриването. Открих нови хобита, излязох от зоната си на комфорт и останах активна“, написа Ема под видеото, в което са включени кадри от фитнеса, градината, тенискорта, рисуването на картини и създаването на дървена ограда и маса. Всичко това е направено на фона на песента I Say A Little Prayer на Арета Франклин.

„Мъката ми може да бъде парализираща, но се уча да живея с нея. Както доведената ми дъщеря Скаут Уилис казва, мъката е най-дълбоката и най-чиста форма на любов. Надявам се да намерите и вие комфорт в това“, допълни моделката. Тя завърши публикацията си с хаштаг за националния ден на мъката, който се отбелязва на 30 август.

Публикацията на Ема идва само няколко месеца, след като тя и останалото семейство на Брус Уилис споделиха през март, че актьорът се оттегля от Холивуд заради болестта афазия. В писмото, подписано от Ема, Деми Мур, Скаут, Румър и Талула Уилис, се казва, че Уилис оценява подкрепата на своите фенове и затова иска да бъде честен с тях относно здравето си. Семейството помоли за спокойствие и лично пространство в този труден момент.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: брус уилис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
не разбирам що са палите толкова..Болни има -"С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ"..Ама викате:-"Брус е велик,не е като орача и сеяча" ?...Ами ако ги немаше орача и сеяча,щеше ли да има жив Брус бре?!..Ако ги немаше тия въпросните,какво щехте да ядете и пиете бре,"великани" ?!..Само с филми са не живей!
8
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да е с Брус Уилис и със семейството му! Всички пишещи простотии и с омраза, просто си замълчете! Всеки със своята карма, която е натрупал. Никой няма да избяга от това. Актьорите и богатите и те са хора. Просто трябва да бъдем смирени. Жената е избрала правилен път - любов и подкрепа до последно, защото един болен от това има нужда. А с пари не може да се купи нито любов, нито здраве. И с българска пенсия пак можеш да си обичаш и щастлив. Даже и без пенсия. Когато имаш любов и доверие в Бог
7
3
 
20
 
! Отговори
Бачо Киро преди 1 година
До номер 2: май това, което ти е писано за име, е това, от което наистина имаш нужда.
6
68
 
3
 
! Отговори
Жеко преди 1 година
Трябва всяка сутрин да му прави едно свирче! Ще се оправи за няколко дни!
5
42
 
13
 
! Отговори
капитол преди 1 година
Тя все още е млада и има нужда да живее. Трябва да вземе каквото може и да продължи живота си с друг мъж.
4
4
 
77
 
! Отговори
Сатер преди 1 година
Адиоти, когато сте го гледали в захлас не сте предполагали че имате възможност да хейтвате. Смирете се , той е дал много, просто замълчете.
3
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
баща ми е с тази болест,неадекватни действия като на 3 г.дете,не може да се облече,изкъпе сам.не може да намери стаите , дори обикновен предмет не може да намери,не може да чете, да гледа телевизия ,да се прани сам,просто мозъкът не работи.пълен инвалид 100%.
2
68
 
7
 
! Отговори
Лечение преди 1 година
Аз му пожелавам да олекне с милионите и да остане с българска пенсия. Да види какво е мъка и парализа. Само дето тогава подкупната медия няма да пише за него, а за хемороидите на някой друг с милиони.
1
4
 
36
 
! Отговори
всички преди 1 година
страдаме от болести и всички ще умрем