Звезден хороскоп - роден ли е за лидер Чарлз III?

Астролози гадаят по неговата натална карта
14 сеп 2022 21:51, Иванка Гъркова
19
Звезден хороскоп - роден ли е за лидер Чарлз III?
БГНЕС

Да живее кралят! След като Елизабет Втора почина на 8 септември, нейният първороден син зае престола. И обеща, че ще служи на короната до края на дните си.

 
„Кралица Елизабет имаше добре изживян живот. Обещанието бе спазено със съдбата ѝ и скърбим най-дълбоко за смъртта ѝ. Това обещание за доживотна служба подновявам пред всички вас днес“, каза той, изтъквайки, че „привързаността, възхищението и уважението“ са белязали нейното управление.
 
В първата си реч към британската нация Чарлз Трети, както вече се нарича, обясни, че покойната кралица винаги е била пример – не само за него и цялото семейство, но и за народа. Той посочи, че се надява да продължи линията, която е следвала тя по време на нейното 70-годишно управление.
 
С идването на Чарлз на трона започва една нова ера в британската монархия. Той е готов да я развие в различни насоки, но ще успее ли? И какво е бъдещето на короната? Отговори на тези въпроси ни дават астролози.
 
Какво показва наталната карта на Чарлз III?
 
Крал Чарлз III е роден на 14 ноември 1948 г. Това го прави Скорпион с интензивно Слънце, докато Луната е в Телец. Освен това той е с асцендент Лъв, разкрива Кайл Томас. И отбелязва, че и трите позиции са във фиксирани знаци. Това носи на престолонаследника постоянство, издръжливост и фокус. Ето защо той може да отстоява позициите си на трона, да е доста упорит и да се съпротивлява дълго на някои промени, смята астрологът.
 
Що се отнася до енергията му, тя е съставена до голяма степен от огън, последван от въздух. Това го прави не само по-драматична, но и харизматична личност, която вдъхновява другите, но и мачка всички онези, които се изправят на пътя му. Може да се каже, че Чарлз III е от хората, които са на принципа „всичко или нищо“ що се отнася до подхода му към живота. От друга страна Плутон – планетата на господството и интензивността, попада в неговия асцендент.
 
Роден за лидер 
 
Наталната карта на новия крал съдържа множество астрологични събития, доказващи, че той е роден за лидер. При него Венера (планетата на чара), се свързва с Плутон (на господството). Той е харесван от другите – независимо дали в личен или професионален план. 
 
Още за това роден ли е за лидер Чарлз III, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Qwerty преди 1 година
До АнонименУлям има три деца, които го наследяват, така че, и да стане нещо с него, Хари не е следващия;
12
0
 
1
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
отг. А: НЕ
11
0
 
4
 
! Отговори
Шопендар преди 1 година
Излишен въпрос.кобургите владеят света,което означава че имат много качества с които оцеляват нашият ,,цар,,дето ни оправи за 800дни,се докопа до властта след повече от 50години,и си осигури имоти които гарантират оцеляване на племето му и занапред
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нумерологично - не!
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чарлз ще живее по малко от година. Уилям ще стане крал, но и той ще си отиде много бързо след няма и година и Хари ще стане крал и ще закрие монархията на Великобритания през 2038 година
8
0
 
4
 
! Отговори
Да бе преди 1 година
НЕ
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега той рептил ли е или не? За майка му ясно.
6
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Чарли лидер на моргата заедно с Бай Дън :)))
5
1
 
6
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Подутите пръсти на Чарлз говорят за сериозно заболяване.
4
0
 
4
 
! Отговори
Ми5 преди 1 година
Ще хванем израелски пиар и всичко ще е супер!!!
3
0
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
ПИАРЪТ Е ГОЛЯМА РАБОТА! АМА ТЯ И КАМИЛА Е РАК С АСЦЕНДЕНТ ЛЪВ - И ТЯ РОДЕНА ЗА КРАЛИЦА! ХА ХА ХА! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!
2
2
 
8
 
! Отговори
Ибн Ебн Ал Камил преди 1 година
Аз съм истинският крал на Англия! Камилата може да го потвърди!
1
4
 
10
 
! Отговори
Тц преди 1 година
Тотално недоразумение е чарли. Възкачването му на престола е началото на края на Обединено кралство и " commonwealth " и британците са наясно с този факт. Затова скърбят за покойната кралица.