Хари и Меган много ядосани заради титлите на децата си

Ето какво казва източник
16 сеп 2022 12:03, Ивета Иванова
55
Хари и Меган много ядосани заради титлите на децата си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл са бесни.

А причината е, че децата им Арчи и Лилибет няма да получат титлата Негово Величество и Нейно Величество.
 
Херцозите на Съсекс настоявали на децата им да се гарантират кралски титли след смъртта на кралица Елизабет Втора, която почина на 8-и септември в Балморал.
 
Арчи и Лили ще бъдат принц и принцеса, но крал Чарлз Трети не разрешил да имат титлите Негово Величество и Нейно Величество.
 
"Хари и Меган са притеснени от проблема със сигурността и да бъдат принц и принцеса им дава правото да имат определени нива кралска охрана. Имаше много разговори в последната седмица. Те настояваха, че Арчи и Лили са принц и принцеса. Те са непоколебими след смъртта на кралицата. Но те останаха бесни, че Арчи и Лили не могат да вземат титлите Негово Величество и Нейно Величество", твърди източник на "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
7
 
! Отговори
Ръката на Кремъл преди 1 година
Разбира се, че не могат да бъдат престолонаследници. Меган не е от кралско семейство. Бракът и с Хари е морганатичен. Децата от такъв брак, по протокол, не могат да наследяват престола.
42
8
 
10
 
! Отговори
Batman преди 1 година
Ползата да си крал или принц или кралица или принцеса, е като да обикаляш призачния замък и да ядеш и живееш луксозен живот на гърба на другите.. ама че крал ама в другия смисъл на думата..
41
14
 
44
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Аз съм потресен, тия лудите англичани... Хрантутят там 20-30-200 пора, дето полза от тях никаква...и оная дъртата, дето целият свят я подозира за Смъртта на Даяна... Пълен потрес бате...
40
5
 
33
 
! Отговори
Ddd преди 1 година
Да ги направят принц и принцеса на Тимбукту.
39
3
 
9
 
! Отговори
до 41 преди 1 година
И аз не знам точно как е. Има по-запознати от мен казват, че са от египетско фараонско семейство. Последния фараон Нектанеб II 343 г. пр. н .е. тръгнал да се спасява от втория и победоносен поход на превъзхождащия го по многочисленост персийски цар Артаксеркс III. Като едната легенда гласи, че е избягал в Нубия, другата че се е явил пред македонския цар Филип II дегизиран като маг. След което чрез измама прелъстил жена му царица Олимпия и тогава се родил Александър
38
3
 
14
 
! Отговори
Вълшебника от ОЗ преди 1 година
Аааа....,затова ли не можах да спя спокойно.....
37
0
 
7
 
! Отговори
До 32 и 33 преди 1 година
На тези снимчици трудно може да се определи нещо конкретно, пък и когато са ги рисували сигурно са ги поразкрасили. Мислиш ли, че са потомци на тъмнокожия римски военачалник? Не знаех, че са първи братовчеди и чак сега видях в Уикипедия, че в рамките на 24 години тя му е родила не 16, а 18 деца. ***, че ги разбери.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
св. Мавриций от Тива, покровител на Рицарите и Бояджиите`. Когото Император Максимиан от Панония (западен Белград), убива чрез децимация, по време на гоненията против христианите, погребан край Agaunum днешен сен Морис, кантон Вале, Югозападна Швейцария. Според легендите един от притежателите на "Копието на Съдбата", копието, с което римския войник Лонгин пробожда разпнатия Исус Христос, за да потвърди смъртта му.
35
2
 
3
 
! Отговори
Бати преди 1 година
До Данъчен. Да, ама Ивету духъ така страшно, чак като демон ,брат! Точи по половин литър, тази палавница сладка.... Не моеш си кажеш името , след това !!!
34
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия се излагат като някакви гладни п*мияри дето обикалят кралския двор да вземат някой лев или някаква привилегия... И след това веднага да дотърчат в Нетфликса да дават интервюта колко са неоправдани... То рижавия още кога го снимаха през вечер пиян по гол г*з преди 5-6 години си пролича, че не блести с особено остър ум...
33
9
 
25
 
! Отговори
Барабанист преди 1 година
Аз предлагам БайДън да спретне едни санкции на Чарлито ...
32
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До вчера плуеха срещу кралското семейство. Отказаха се от кралски титли и живот. Сега плачат за титли за децата. Веднъж като си плюл не трябва да лижиш.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
или Франц Йосиас фон Саксония-Кобург-Заафелд. В столицата на кобургите, гр. Кобург, се издига църквата св. Морис, нар. още св. Мавриций, командир на римски легион, покровител на града, който бил изобразяван като чернокож и т.н.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Погледни братовчед й, ъъ, съпругът й - Фридрих II фон Саксония-Гота-Алтенбург. То от толкова помади са избледнели накрая.
29
1
 
19
 
! Отговори
Не съм 22 преди 1 година
До до 22 - Доколкото знам, тази дама е родила 16 деца. Но не знаех, че е ***. Изобщо, не знам нищо по този въпрос, но ми е трудно да допусна, че по онова време - края на 17-и век, фамилия Сакс Кобург Гота ще разрешат на техен принц да де ожени за нечистокръвна аристократка.
28
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да пият по един лексотан да измият краката си и да си лягат.
27
5
 
66
 
! Отговори
666 преди 1 година
Е нали се отказаха от титлите си, и през последните години се скъсаха да плюят по кралското семейство. Сега какво искат? Сърби ме ,боли ме драго ми е!Човек, който може публично да злослови за собственото си семейство, не е съвсем читав.
26
3
 
29
 
! Отговори
Джон Арин преди 1 година
Хари няма характерните черти на Сакскобурготите.....
25
2
 
86
 
! Отговори
Странно преди 1 година
Меган и Хари злепоставиха семейството си в разни интервюта, че и книга ще издават, отказаха се от кралските си правомощия, а сега реват за някакви титли. Интриганти, циркаджии. Играха роля на жертви, да ги съжаляват, а получиха неуважение и омраза.
24
3
 
54
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Те май не знаят какво искат. По-точно Мегзит, тя ги прави тия работи. Интригантка голяма но онези не може да ги стигне в тия игрички. Иска да си прескача в дворците, децата и с титли, но не стои мирна.