В сигурни ръце ли е британската корона?

Подутите пръсти на Чарлз III се превърнаха във важна тема в социалните мрежи
18 сеп 2022 11:40, Иванка Гъркова
38
 В сигурни ръце ли е британската корона?
БГНЕС

В сигурни ръце ли е британската корона? Този въпрос си задават много хора след като само за няколко часа принц Чарлз се превърна в крал. Няколко дни след смъртта на Елизабет Втора, в социалните мрежи бе разпространена негова снимка. И подутите му пръсти са онова, за което се заговори в социалните мрежи – след информацията за коронацията и предстоящото погребение.

И както е модерно да се казва, кадърът с пръстите на престолонаследника, които са като кебапчета, се превърна във вирусен за много кратко време. И от един въпрос дали му няма нещо, се появиха какви ли не мемета по темата.

„Когато кажат, че короната е в сигурни ръце!“, пише на един от колажите, с който хората се подиграват на Чарлз Трети.

На какво се дължи подуването на пръстите на крал Чарлз III?
Според д-р Гарет Най, има няколко възможни обяснения за това таткото на Уилям и Хари да не може да си махне или сложи пръстен. Така например той може да получава отичане, което е характерно за неговата възраст. Или пък да страда от артрит.

Най-големият син на Елизабет Втора отдавна има подути пръсти, които понякога са леко зачервени. Той самият се шегува с тях, сравнявайки ги с наденички, по време на своята обиколка в Австралия през 2012 г. У нас пък на такива по-дебели пръсти казваме кебапчета.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: крал Чарлз III
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дедо Симо си продаде медалите на дедо му Фердинанд в казино, така че да, короната е в сигурни ръце.
26
0
 
4
 
! Отговори
стойте там преди 1 година
В по-сигурни не може да бъде:))))))
25
5
 
2
 
! Отговори
До красимира преди 1 година
Прочети малко история за ГБр, преди да пискаш. Пакистанците и др. са емигранти с предимство, защото от 200 г. ги внасят да бачкат черната работа. А ти си обикновен навлек, дето и тук можеш да работиш. Е, сутрин като се събудиш ще гледаш унилите БГ пейзажи вместо Биг бенда. И ако обясниш какво работиш в Англия, с деца ли си, семейство, професия и пр., ще е ясно дали си права за претенции. Ако обаче се оправдаваш със системата, нямаш право, просто си поредния неуспял емигрант.
24
3
 
16
 
! Отговори
мисирки, сър преди 1 година
Хиляди статии за Чарлз, починалата кралица и т.н. Всеки ден поне по 20 статии, за всички кралици, крале и кралчета, даже и за кучетата и пчеличките. По колко часа се чака да се види един ковчег и т.н. Но срещата на ШОС в Самарканд даже не съм сигурен, че я отразихте. Имаше само една статия за неравностойното партньорство. Но пък на зеленясалият наркоман се отделя подобаващо време и място.
23
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Притискат британския крал с неудобни въпроси (видео).Британският крал не обича да му задават въпроси за енергийната криза.Кралят реши да не преоткрива колелото, а просто да игнорира зададения въпрос:Хей, Чарлз! Става ни все по-трудно да топлим домовете си, а трябва да плащаме за вашия парад.Това са пари на данъкоплатците.100 милиона паунда.И всичкотова на теб. А за какво?.
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, руската корона в какви ръце е.
21
2
 
11
 
! Отговори
Наглосаксонци преди 1 година
Пилеят пари, мърсят природата, заглушават ефира, докато се водят войни, хората се чудят как да платят сметките, деца умират от глад.
20
2
 
16
 
! Отговори
Красимира преди 1 година
Живея в Англия от две години. Тази държава е на цветнокожите, треторазрядните и талибаните. Нас, не ни тачат... бориш се за позиция в болница на длъжност- чистач и наемат сомалийските ***. Повечето са на помощи... Роди ли по 2/3 деца- самотни майки. Въпрос на време е всичко да се разпадне. През октомври ще увеличат електроенергията с 90%. Расизма е тук в Англия. Работя пет пъти повече, но Наоми Кембъл е с повече права от мен. До 2025 купона ще приключи и, кой от където е!
19
0
 
11
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
винаги съм се чудил как аджеба управляват тия крале,и чак сега разбрах че тая работа ставала с пръсти.
18
1
 
9
 
! Отговори
Пхах преди 1 година
До КИМ и СИКИМДЕЕ нали трябва да отвлекат вниманието на хората от истинските проблеми, които им опразват джоба. Как беше от римско време дай на народа хляб и зрелища и прави каквото си знаеш. То не бе коронавирус, войната в украйна, сега пък някаква си там която на нас ни е никаква умряла сякаш други хора не умират, но те явно за нашите журналисти не са от значение, то разните му там шоута като игри на волята, ферми, стани богат и т.н., а са инфлацията и галопиращите цени в БГ нищо.
17
3
 
9
 
! Отговори
КИМ и СИКИМДЕ преди 1 година
Първо вирус-корона, сега цял месец ще ни занимават с бритшкорона...не е истина всичко!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя знае ли, че вече е крал?
15
5
 
14
 
! Отговори
Пхах преди 1 година
Според мен британската корона няма нищо общо с подутите пръсти на Чарлз III.За мен този е много слаб като личност и е въпрос на време Британия да се разпадне. Те все още се имат за империя,но колкото и да им се иска отдавна не са. Живеят в някакъв свой измислен свят и не ги знам като излязат от съня как ще се осъзнаят. Ще им е много трудно. Вече ги няма работниците от изтока и всичко при тях закъса. Няма кой да им превози стоката,няма кой да им обере земеделската продукция изобщо са пълен смях
14
1
 
3
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
Все тая. Аз съм хантикомунист.
13
5
 
5
 
! Отговори
fact преди 1 година
ако е праснал 2 бустера - умира до края на годината, тоз краля де.............
12
6
 
14
 
! Отговори
хм преди 1 година
колко време ше ни занимавате с погребението на кралицата ?
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като облече и шотландската поличка, всичко ще е по мед и масло.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С многото болести често живеят по-дълго. Магарет е дъщерята на боян такси ров, от селата.
9
8
 
10
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
Че какво ни дреме на нас за английската корона?
8
2
 
3
 
! Отговори
бушмен назиров преди 1 година
А тук в изтърбушени стари обществени сгради се появяват.. долнопробни кръчми:)))))

Спонсорирани публикации