Меган Фокс изуми с изрязан панталон

Интересен моден избор от звездата
30 сеп 2022 20:10, Ивета Иванова
9
Меган Фокс изуми с изрязан панталон
Снимка: БГНЕС

Меган Фокс за пореден път доказа, че е модна икона.

Моделката се появи с много интересен панталон в Милано, пишат от "Pop Sugar".
 
Тя и приятелят ѝ Машин Гън Кели бяха забелязани в града по време на Седмицата на модата там. Двамата са отишли в ресторант, заедно с дъщерята на певеца - Кейси Бейкър, която през лятото стана на 13 г.
 
Но феновете веднага обърнаха най-много внимание на тоалета на Меган.
 
Тя носи червена шапка идиотка, карирана риза в червено, бяло и зелено, късо потниче в сиво, както и секси панталон - тъмнозелен, изрязан на много места и целият във връзки.
 
Звездата постна няколко снимки с това облекло и в профила си в Instagram.
 
"Хора, вие не разбирате, че просто... е много трудно, когато единственото нещо, което някой забелязва в теб, е колко си умен", написала е Фокс към публикацията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
До Анонимен май че има три деца
3
1
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Режа панталона на Меган Фокс, а от там се показва Вселена, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Колко години ще трябва да се построи Път от Вселената до Пъпа на Меган? А колкоо години трябва да ражда докато се изгради Аристокрация? А колко години ще и трябва да се ражда КОРИНА? *** не се ли сещат, че за да ги има наРОДа трябва да е сит....?... Оооо Мъка!
2
4
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Мощно се изумих от панталона. Той изрязан, като изполин между краката! Строих за почест цяла рота и сега под строй влязохме на Меган Фокс между краката. Бог да благослови таз пещера, Тя ни стопли - пълна с огън. Там си пийнахме ракийката и си спомнихме за Гергана - Амазонката, за Тракийката. Всички пеехме за нея. Излязохме под строй на Меган Фокс от пещерата и се насочихме към Балкана, роден да пазим на Гергана пещерата от жадни за пари вълци в гората.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще ражда?