Дидо от Д2 си изпя песента, аут от "Фермата"

Баскетболистът Радо надделя в оспорваната битка
14
Дидо от Д2 си изпя песента, аут от "Фермата"
Снимка: bTV

Двама от най-силните мъже през този сезон във "Фермата" - вокалистът на Д2 Деян Каменов-Дидо и баскетболистът Радослав Колев, спретнаха зрелищен дуел за оцеляване в шоуто. Побета с 11:4 бе за Радо.

Дидо се бори мъжки и, въпреки че се удари жестоко още в първите минути, продължи на пълни обороти до финала.

"Благодаря, че отново ме пуснахте в това приключение. Радо се оказа страхотен играч - спортист, дисциплиниран, с повече хъс, по-млад и по-издръжлив", заяви рокаджията преди да си тръгне.

В първата битка съперниците трябваше да се освободят от въже, омотано около дървено магаре, да се придвижат с каруца по трасе от релси, да съберат десет чувала и да забият седем пирона. Радо премина през изпитанието без грешка, със забележителна бързина и точност. За разлика от него, Дидо стартира трудно - заплете се във въжето, а след това падна в движение от каруцата и се нарани. Въпреки фалстарта и болката, той изостана само с девет секунди от съперника си.  

Във втората битка баскетболистът показа изумителна скорост при рязането на летви, сравнима с тази на циркуляр, и отново спечели. При отговорите на въпросите от Алманаха, опонентите завършиха наравно, а Радо запази преднината си. В следващото изпитание - разсичането на талпи, вокалистът на Д2 показа на какво е способен. Като развъртя брадвата със страхотна мощ и демонстрира забележителна издръжливост, Дидо се справи пръв.  

Решителната, пета битка, не изискваше сила, а концентрация, търпение, тактика и рефлекс. Качени един срещу друг върху ниски постаменти, съперниците трябваше да дърпат двата края на въже, а целта им беше да  принудят опонента си да загуби баланс и да стъпи на земята. Дидо поведе, но точно когато изглеждаше, че ще обърне играта, Радо го надхитри и спечели не само битката, но и дуела.

Освен че записа първата си лична победа във „Фермата“, баскетболистът взе точка за своя отбор „Нови надежди“, който, на този етап, изостава от конкурентния „Стари герои“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ФерматаДидо от Д2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е да е и завинаги аут и от Д2 защото развали с мученето си хубавото звучене на групата.Като е такъе гОлЕм рокаджия да се изявява сам.Дано новият солист на групата отново и вдигне нивото от времето на Дичо.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камелия ще подари близалка на Ради и Ачо дето я чака ще я вземе втора употреба.
3
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радо е най- умния от всички участници в играта!
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дидо..сам се елиминира...Отделно че падането си оказа влияние...Сам натика победата в ръцете на ...силният като бик и почти толкова умен ..Радо...
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В последната игра сам се би от глупост. 2 точки сам загуби и от там и играта. А и подцени противника от самото начало