Джей Ло пак минава под венчило - с Джош Дюамел

Ще ги видим в романтичен екшън филм
Обновена: 7 окт 2022 14:06 | 7 окт 2022 14:00, Дарена Найденова
6
Джей Ло пак минава под венчило - с Джош Дюамел
БГНЕС

Една сватба, на която наистина ни се иска да сме поканени.

Първият трейлър от новия филм на Дженифър Лопес, озаглавен Shotgun Wedding, вече излезе и обещава много забавни и романтични моменти, примесени със задължителния екшън. В съпруг на Джей Ло се превръща Джош Дюамел, който в последния момент замени Арми Хамър заради канибалския скандал, в който последният попадна.
 
Продуциран от Лопес и режисиран от Джейсън Мур, Shotgun Wedding е романтична комедия, проследяваща двойка, която се опитва да събере семействата си на едно място за организирането на мечтаната сватба. Но всичко започва да се разпада, когато у младоженците се настаняват съмнения след пристигане на мястото за церемонията. След това двойката е принудена да се събере, за да спаси семействата си от опасна ситуация със заложници.
 
В актьорския състав ще видим още Дженифър Колидж, Соня Брага, Чич Марин, Селена Тан, Д'арси Карден, Кали Ернандес, Десмин Боргес, Стив Колтър и Лени Кравиц.
 
Наричайки Лопес „фантастична“ през май 2021 година, Дюамел допълни, че познава изпълнителката от години и му попаднало пред очите, че тя си търси нов партньор за филма. Така той получава шанса да се срещне със звездата и впоследствие получава ролята. „Сякаш възобновяваш старо приятелство с близък човек“, сподели актьорът.
 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Караибрахим преди 1 година
До Анонимен 2Това е във филма...
2
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 1 година
П .... километраж няма , като товарен камион е тази, не си знае километрите
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
:)