След смъртта на Елизабет II - променят режима на Чарлз III

Той е кулинар, но все по-рядко ще готви
8 окт 2022 14:50, Иванка Гъркова
20
След смъртта на Елизабет II - променят режима на Чарлз III
БГНЕС

След като Елизабет Втора почина, се заговори за това колко време ще му трябва на принц Чарлз, за да свикне с нейните задължения. Както казват, тежка е кралската корона. Още преди погребението на покойния монарх, на Острова се пошегуваха с това в чии ръце остава престола.

 
Подутите пръсти на настоящия крал Чарлз Трети отдавна са тема на разговор. Още докато неговата многоуважавана майка бе жива, много медии на Острова писаха, че отоците може да са свързани със здравословен проблем. А някои месарници използваха шегите с ръцете на престолонаследника, за да пуснат нов продукт – „наденичките на краля“.
 
Сега, когато Великобритания излезе от траура, бащата на принцовете Уилям и Хари постепенно се нагажда към своя нов график. А кралски биографи съобщават, че той вече е на по-здравословен хранителен режим и със сигурност ще е по-внимателен към това, което има в чинията му.
 
Според бившия готвач на семейството – Дарън Макгрейди, първородният син на Елизабет Втора определено е кулинар и има вкус за ястията, които ще му сервират. Той изтъква, че Чарлз се е занимавал с органично земеделие още преди 30 години, което го кара да мисли, че ще заложи на по-чиста и вкусна храна.

Какви са хранителните навици на Чарлз III?
 
Британски биографи пишат, че все пак както Елизабет Втора, така и нейният покоен съпруг, са имали доста здравословен режим. Все пак, принц Филип почина на 99, което ни кара да мислим, че Чарлз може би е наследил някои от гените на баща си. Но що се отнася до това какво има в чинията му, той има някои странности, които се различават от изискванията на неговите родители.

Сезонна храна, за предпочитане органична
 
Цялостното виждане на Чарлз и Камила е да приемат сезонна и органична храна. И това е още преди да станат крал и кралица консорт. Както отбелязват Макгрейди и бившият кралски готвач Каролин Уеб, те държат да консумират онова, което отглеждат в тяхната градина. Те обясняват пред Marie Claire, че двойката искала да ѝ сервират аспержи по три или четири пъти седмично.
 
В многобройните си имоти британското семейство отглежда не само животни като коне, понита и кучета. От години то притежава свои кошери и градини, в които се добиват органично чисти плодове и зеленчуци. В Балморал кралицата дори имала голяма площ с диви шотландски ягоди, които обичала да бере сама. От друга страна през летата, в които я посещавал, настоящият крал Чарлз III обичал да бере гъби. Заедно с някои билки, те са били добре разпределени в пакети, за да се замразят и ползват през цялата година.
 
Досега Чарлз избягвал месото два дни в седмицата, както и млечните продукти поне един. Но най-вероятно режимът му скоро ще се промени значително. 
 
Повече за хранителните навици на крал Чарлз III четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
9, е те гнясажжиите от къде да го знаят това? Те наемат някакви списвачо-преводачи, които са бетер третокласници.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Камила не може да замести никога харизмата на Елизабет II, но за Чарлз тя е идеалната партньорка. И да не беше изневерил на Даяна, ясно е, че той не е мъжът, достоен за нея. Студен, сдържан, дървен и непохватен човек....а Даяна е харесвала обаятелни и емоционални, широко скроени мъже . Чарлз беше до последно като залепен за майка си и с неговата болестна страст към полото и конните надбягвания, направо не знам коя освен Камила може да го "обича".
11
1
 
1
 
! Отговори
Ибн Ебн Ал Камил преди 1 година
Ям само камилско хабиби! И друго правя с камилското ама това е друга тема!
10
4
 
5
 
! Отговори
Ох преди 1 година
"двойката искала да ѝ сервират аспержи по три или четири пъти седмично." -------------- От аспержите урината много мирише... Ама те и без това са се усмърдяли от смъртта на Даяна.
9
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
тоя "КУЛИНАР" БИ СГОТВИЛ Империята,но "ТАЙФАТА" около него едва ли би му позволила..
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ше си пушка марихуана по цел ден в абадството
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крал Чарлз III, не е кулинар, а чревоугодник. Има голяма разлика между кулинар и чревоугодник.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С черен хайвер е хранят само големите риби.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 - Защо да е безполезна? Поне деца е родила. Дали е упражнявала някаква полезна професия, не знам. За останалите неща, които пишеш, си прав(а).
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то и православните постят два дни в седмицата (сряда и петък). Отделно постите през годината. А на Света Гора даже традицията е да се пости три дена в седмицата (понеделник, сряда и петък). Постите са полезни за душата и за тялото на човека.
3
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
камилата е отличен пример за пословичната женска подлост. С нахалство, наглост и безочие стигна до кралския трон. Абсолютно безполезен женски екземпляр.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иванке, откъде ти го роди, че е кулинар, ахахаха!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте но занимавали с тияНас какво ни грее това