Готвят протест срещу Филип Киркоров, ще пее с "Ритон" в София

Обмисля се блокада на входовете на НДК
11 окт 2022 11:58, Нели Христова
64
Готвят протест срещу Филип Киркоров, ще пее с "Ритон" в София
Снимка: Facebook

Протест, с който да спрат концерт на родения в България руски певец Филип Киркоров, подготвят в групи в социалните мрежи.

Бившият съпруг на Алла Пугачова, който е отявлен подръжник на Владимир Путин и войната срещу Украйна, трябва да участва в събитие в зала 1 на НДК на 3 ноември. За тогава е обявен юбилеен концерт на българския дует "Ритон".

Здравко и Катя са приятели с Киркоров, когото приветстваха през лятото в България.

Руският певец има двойно гражданство, защото е роден във Варна.

Протестите срещу допускането на Киркоров да пее в НДК започнаха да се организират, след като по БНТ бяха излъчени реклами за концерта.

Блокада на входоведе на НДК или изкупуване на билети и атака по сцената с яйца и домати са вариантите за протест, които се обсъждат в социалните мрежи.

Здравко и Катя тази година отбелязват 45 години заедно на сцената. Те подготвят концерта от началото на годината, като той е завършек на турнето, с което двамата изпълнители обиколиха някои градове в страната. Още през лятото обявиха, че Киркоров ще бъде техен специален гост, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто не ходете на концерта му!! Не харесвам Киркоров, не изпитвам симпатия към него и преди войната. Чист ПЛАГИАТ отвсякъде, но е станал близък с Путин и руските олигарси и не си знае парите, освен това е супер високомерен и със самочувствие на руски княз. Само в Русия може да има фенове с такъв тип СОЦ. ЕСТРАДА, защото вкусът на масовата публика там е на много ниско ниво!
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мой познат с двойно гражданство се завърна от Русия.Получи повиквателна и заряза всичко, което е постигнал там.А казваха, че българи, няма да мобилизират.Не виждам смисъл от бойкот към артист, защото правителството на Радев, не спира да ни унижава като народ " за наше добро". Мълчим за не платени с години данъци на Лукойл, за 3 млрд ъръба- без газ.....Народа е спонсорирал с години РФ, много важно, че на Филип ще му купим билетите.
54
6
 
16
 
! Отговори
некъпана козила преди 1 година
Поредната жълтоповетна простащина. Ама то така наречените "демократи" са пълна гнус и освен нещо гнусно да съчинят болните им мозъци нещо градивно не са в състояние.
53
9
 
8
 
! Отговори
xyz преди 1 година
дует ритон са пълна гнус, затова са си харесали другата гнус
52
12
 
10
 
! Отговори
Руски джендър преди 1 година
Путинист ! СРАМ !
51
12
 
6
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Да не се разрешава пенсионерите да работят!
50
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако софиянци направят това, за което се пише в материала, е редно да бъдат съдени . Припомням: нашата Конституция счита за престъпление нападенията поради национаена принадлежност. Също: вината е лична. Киркоров никого не е нападал. Ще е май-малкото срам за страната ни. Предполагам, че акцията се готви от простОтуиращите натовняци.
49
8
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
Отмъщението във всички форми води до пълен крах. Ако пък си посветил живота си на отмъщение, смятай какъв кеш би получил.
48
10
 
17
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Мани го това арменско *** ди. Азис в руски вариант. Майка рускиня , баща еременец, нищо българско няма в него, обаче така проби в Съюза - болгарин, иностранец. А руснаците открай време смятат иностранците за по-висши същества. Само дето сега се праскат за голяма работа.
47
9
 
8
 
! Отговори
Абе преди 1 година
А кой ще пее за Зеленото? Че ***...кинското жуженце много клакьори имало?
46
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киркоров не поддържа никой ами гледа само парите. Меркантилен и мега неприятен.
45
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина ли има толкова м.ало.умни индивиди, че да се излагат така?!?!
44
9
 
28
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Тоя дует "певци" ако не беше социализма сигурно щяха да работят в Чистота. С по една метла в ръка. Няма по-добър знак за упадъка на държавата от това тия да са музикалното събитие. Щели да имат концерт!? Все си мислех, че Веселин Маринов е дъното на малоумието, но тия ги бях забравил. Възкръсна още по-голяма музикална простотия!
43
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами като не е редно политиката да се смесва с изкуството, тогава и Гея да не взима публично страната на Путин в тази война.
42
13
 
30
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да си ходи в русия да прави концерти .. .
41
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТ ПЛАТЕНИТЕ КОПЕЙКАДЖИИ СЕ РАЗБИРА ЧЕ НЕ РУСИЯ УБИВА И РУШИ В УКРАЙНА, А САЩ, НО НИЕ СМЕ СЪЩО ЗАМЕСЕНИ КАК ЛИ ЩЕ РАЗСЪЖДАВАТ АКО РАШКИТЕ МЯТАТ РАКЕТИ ТУК В РОДИНАТА НИ, КОГАТО УБИВАТ ДЕЦАТА НИ....
40
11
 
15
 
! Отговори
МИСЛЕЩИ преди 1 година
РЕДНО Е ДА СЕ ЗАВРАТ РУСНАЦИТЕ В ГЕТОТО СИ- НЯКОЙ ДА КАЗА НЕЩО КОГАТО ЗАПОЧНА ВОЙНАТА В УКРАЙНА, ЗАЩО НАД 300 000 МЪЖЕ ИЗБЯГАХА ОТ РОДИНАТА СИ КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДАТ НА ФРОНТА, ЗАЩО НА 30 000 000 РУСНАЦИ ЖИВЕЯТ ИЗВЪН РОДИНАТА СИ.. ОБРАТНО В МАТУШКА ИНАЧЕ БАТУШКА ТРЪГВА ПО СВЕТА ДА ГИ СПАСЯВА КАТО ГИ УБИВА И РУШИ НАРЕД..ИЗКУСТВОТО Е МНОГО ХУБАВО НО ТОЯ "ТИТАН" НА ИЗКУСТВОТО ЗАЩО НЕ Е НА ФРОНТА А НА СЦЕНАТА- ИЛИ НА ФРОНТА ИЛИ В МАТУШКА...
39
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мустафата подготвя демократичен съботаж
38
18
 
37
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 1 година
Не е редно политиката да се намесва в изкуството и спорта. Какво са виновни творците и спортистите за глупостите на политиците, че да плащат те цената. Защо не спряха американските спортисти, когато САЩ нападаха Югославия и други страни?! Сега някои избиват комплекси, като оплюват и наказват талантливи хора, отдали се на спорта и изкуството. Това е отвратително!
37
11
 
23
 
! Отговори
У-мен преди 1 година
Никой който подкрепя геноцида на САЩ не трябва да бъде допускан и да помирише българската земя. Да го товарят на самолета и да ходи да пее на фронта!