Ева Мендес за брака с Райън Гослинг и дъщерите си

Вече 11 години двамата изживяват страстен романс
27 окт 2022 22:45, Петя Славова
8
Ева Мендес за брака с Райън Гослинг и дъщерите си
Снимка: БГНЕС

В интервю за британския всекидневник The Daily Telegraph Ева Мендес споделя, че се доверява на Райън Гослинг за семейния си живот, от когото има две дъщери. Щастлива майка, актрисата разкрива решенията, които е взела по отношение на образованието на децата си.

Вече единадесет години Ева Мендес и Райън Гослинг изживяват страстен романс. Двамата актьори се запознават на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд боровете" през 2011 г., когато са считани за една от най-бляскавите двойки в Холивуд. Въпреки че играят сервитьорка и мотоциклетист, които се влюбват лудо на екрана, реалността бързо изпреварва фикцията за двамата изпълнители, които започват романс в града. Някои дори подозират, че са се оженили тайно през 2016 г. Заедно те посрещат две дъщери: Есмералда Амада Гослинг, родена на 12 септември 2014 г., и Амада Лий Гослинг, родена на 29 април 2016 г. През 2016 г. Райън Гослинг разказва пред GQ за радостта от четиригодишната си възраст: "Ева е майка мечта, а нашите момичета са бебета мечта. Това е всичко, наистина, чувствам се така, сякаш сънувам живота си", признава той.

Сега е ред на дискретната Ева Мендес да ни разкаже за семейния си живот, предава БГНЕС. Отдалечена от светлините на прожекторите за известно време, актрисата изглежда се наслаждава на всеки момент с децата си.

В интервю за The Daily Telegraph тя разказва за отношенията с дъщерите си и за решенията, които са взели с Райън Гослинг за тяхното възпитание. Тя говори по-специално за обучението на двете си дъщери и разкрива, че е избрала да обучава децата си вкъщи, за да ги задържи близо до себе си. "Твърдо вярвам, че винаги трябва да се опитваме да запазим семейството заедно, независимо какво правим и особено когато децата са малки", казва тя.

Макар че Ева Мендес отбелязва, че не се обучава сама вкъщи, тя се обгражда с компетентни хора и изглежда много внимателна към образованието на дъщерите си. "Не се уча сама вкъщи, защото съм опитвала и това не е от силните ми страни", казва тя.

Тя продължава: "Щастливи сме, че имаме човек, с когото пътуваме и който може да ни помогне с образованието си." Макар че и двамата родители имат натоварена кариера, която им налага да пътуват редовно, те се стремят да живеят пълноценно семейния си живот въпреки натоварения си график и честите пътувания. "Опитваме се да се впишем в града, в който се намираме, доколкото е възможно", отбелязва тя. За Ева Мендес и Райън Гослинг няма съмнение, че щастието може да се намери в настоящето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
Курти Куртев преди 1 година
*** е страхотна жена а Райън е пич !!! Да са щастливи дълго време ....
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е страхотен актьор .Направи страхотни роли но тя не става изобщо. Но да са живи и здрави
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 11 години, колко да е страстен този романс?! Хората си гледат децата и семейството, нищо ново.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това прескачане на цял ред за нов абзац не е от българската граматика. Ама ние си знаем, че няма нито една авторска статия в тази медия. Всичко е преписвано от американски сайтове. Няма ли закон за авторски права за написани и преписани статии?
2
0
 
18
 
! Отговори
Дъното преди 1 година
Това ли е журналистиката вече??? Отвратителен текст! Като не знаете чужди езици не публикувайте статии някой въобще чете / редактира ли текстовете преди това?????
1
0
 
23
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Много тегаво есе за четене. Личи си от километри, че "авторката" е ползвала преводач при копирането.