Башар Рахал: Само аз ли виждам и усещам, че всичко е пред разпад?

Актьорът се възмути от състоянието на държавата ни
6 ное 2022 17:10, Нели Христова
192
Башар Рахал: Само аз ли виждам и усещам, че всичко е пред разпад?
Снимка: Facebook

Актьорът Башар Рахал се възмути в мрежите от състоянието на чистотата по улиците, както и омразата сред хората.

Ето пълният текст от профила му във фейсбук:

"Все повече хора в България осъзнават тъжната истина за състоянието на нещата в страната ни и че никой отвън не ни е виновен, а коренът на изостаналостта ни се дължи на нас самите и себеподобните ни управници - на вярванията ни, на манталитета, на всеобхватната корупция и неуважението към всички и всичко.

Комплексите раждат омраза, омразата ражда още омраза, която най-лесно се оправдава и поощрява перверзно с някакво престъпно разбиране за патриотизъм и национализъм и "традиционни ценности".

Само аз ли виждам и усещам, че всичко е пред разпад.

Това е България в една снимка. Лозенец.. най-скъпият квартал в София. Образованието ад. Политика.. спорт.. дъно. Висшите учебни заведения приемат вече само с матура. Здравеопазването под всякаква критика. Болниците приличат на приемна преди моргата. Културата.. ад. Пошлост, грубиянщина, цинизъм, кофти вредна и скъпа храна, палмово масло, химикали, бедни хора, крадливи хора откраднали милиони и продължават...всеки 5-ти е с психично заболяване.. стрес, надцакване, кой да мине първи, кой да вземе повече, отчаяние.

Децата ни.. надежда, но страх. Вчера играх белот онлайн. Загубих. "Партньорът" с когото играех ми каза.. мръсен евреин.. да умрат децата ти, и майка ти в гробищата да я е..т.

Морето ни ... клоака, нямаме даже пречиствателни станции.

Не сме всички така. Искам да живеем достойно. Да не ни е срам", написа във фейсбука си актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да де, но с матура само приемат в много държави и в това няма нищо лошо, проблемът е, че университет обяви томбола с награда джип за новозаписалите се студенти, това е пошлост. Живея в Германия и децата масово учат истински професии от 15-16 г. работят на пълен работен ден във всеки бранш и ходят на училище. Истински знания, учене и доход.
156
1
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 1 година
...kakva iznenada .....material podpisan ot Neli Hristova ???!! Ne e za viarvane......kak e vazmojno da e izjiviala takav katarzis i nai-nakraia da "raboti " nad neshto istinsko ! Podkrepiam na 100% kazanoto ot Bashar Rahal !!! Istinata e ,che tolkova sviknahme sa svinshtinite ,che veche gi priemame za "normalni" i nie samite zaprilichahme na svine !!!
155
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредна обида. Арменци и еврени са с класи над всички ни. И аз го подкрепям и се радвам, че преди повече от 10 г напуснаха България. Лъжат ви, в Лондон, Германия, Белгия, нашите близки са щастливи, весели, задоволени и работата не им тежи.
154
6
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Ееее, ок, нека бъде РОМИ
153
4
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Само аз ли виждам и усещам ....Не си само ти, но не е проява на добро възпитание и вкус да натъртваш на единствено число.Не бих ползвал езика на партньора ти на белот, но на база житейският опит, който имам, държа евреи, арменци и *** далеч от мен.
152
1
 
1
 
! Отговори
До 157 преди 1 година
Нещо се припозна, а?
151
1
 
8
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Имате софиянци кметове герберасти радвайте им се вече 20г.
150
1
 
13
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Нали мутрата от Банкя построи милиони пречиствателни станции
149
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къв се ти бе, не се вземай на сериозно.
148
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само разни с луксозни возила, но бедни псевдософийски и софийски момичета отиват в "Аджибадем" Лозенец и си плащат тлъсти суми , за да правят аборти. В кв. "Лозенец" стават катастрофите, за да бъдат отразени по новините, няма да блъскат коли и хора в кв. Люлин я...
147
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ученици преди да отидат в училището на самия булевард пушат цигари и пият алкохол пред входа на метрото, ВУЛГАРНО поведение
146
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мръсотията е на всякъде в София... богаташите имат имоти в Лозенец и Бистрица, едни теглиха кредит за къща в Бистрица...
145
4
 
7
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
Мечтата на бкп-дс и техните сателити руснаци,турци,***,помаци,алкохолици и наркомани да управляват България се сбъдна.Ще си останат само те има няма 10-15години.ФАКТИ-ТЕ ГОВОРЯТ..........
144
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Южен Парк... мръсотия, сборище на кучкари, наркомани и наркоманки, самотни майки и техните припознати деца, социални сектанти
143
1
 
5
 
! Отговори
Лозенец.. преди 1 година
Други "кореняци" софиянци от Лозенец са от с корени и от Бургас, предимно с няколко имотчета в страната - на ул. Козяк, Боровец и село Лозенец, Бургаско. Една позната е единствена дъщеря на някакъв си бизнесмен търговец, а тя е второ дете на майка си... има полубрат, живеещ в чужбина. Тя не благоволи да дойде на опелото на прабабата на нейното припознато дете, баба на нейния приятел.
142
0
 
4
 
! Отговори
Лозенец.. преди 1 година
на бул. "Черни връх" , в близост до метростанцията има гръцка сладкарница и баничарница "Костис", луксозна, по-точно тузарска, но баничките са ОТВРАТИТЕЛНИ на вкус и скъпи! Няма нормална българска баничарница в квартала, има предимно на "Шами", но там работят роми... Просяци пред метрото и пред тузарската църква с тапети "Въздвижение Господне", влизаш в този позлатен гръко-руски тузарски храм и те гледат само в портфейла! Храмът съществува и благодарение на даренията на Христос и Петя Мурутис.
141
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е Башар за този квартал, качеството му пада, нищо че жителите му от предимно селски произход се бият в гърдите, че са "голямата работа". "Голяма работа" Бо-клу-ци, мръсотия, затворени магазини, няма нормални ресторанти
140
0
 
5
 
! Отговори
Лозенец.. преди 1 година
Наскоро бяхме на опело на бабата/прабабата в кв. Лозенец.. в тузарската църква в гръко-руски стил "Въздвижение" Всички от родата (предимно са от селски произход) й я считат за коренячка софиянка, нищо че родата й е от Подуяне, а съпругът й е от село... Общо взето "елитът" в кв. Лозенец е от селски произход.
139
0
 
5
 
! Отговори
Лозенец.. преди 1 година
Има нов храм, "тузарски", само за богаташи, но с изцяло облепен с "православни" гръцки тапети - "Въздвижение на Светия Кръст Господен". Изцяло в руско-гръцки или гръцко-руски стил. Само касички за дарения в този храм, но социална дейност няма, изтрили са имената на техните основни дарители - бившите собственици на хотел "Маринела". "Семинарията" и "Преображение Господне" са чисти и красиви храмове в Лозенец. Само една бедна църква в милионна София се отзова на призивите на Патриарха за помощ.
138
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
< " "Партньорът" с когото играех ми каза..мръсен евреин....">Само дето Башар Рахал не е евреин, а сириец... "Другарят" му на игра няма право да обижда и псува евреите.