Чарлз не подозирал за расата на Меган Маркъл / Събота

Скоро ще излезе биографична книга за настоящия крал
12 ное 2022 22:10, Петя Славова
30
Чарлз не подозирал за расата на Меган Маркъл / Събота
БГНЕС

На 8 декември ще бъде пусната в продажба биографична книга, озаглавена The King: The Life of Charles III от Кристофър Андерсен. В описанието се казва, че това ще бъде „ярък и безмилостен, но същевременно симпатичен портрет на една от най-сложните и енигматични фигури на нашето време“. Журналистите на Newsweek вече прочетоха откъси от произведението. Статия, публикувана на уебсайта на изданието, предоставя някои подробности за съдържанието на книгата.

 
По-специално, според репортери, в биографията има глава за запознанството на принц Чарлз (бъдещият крал Чарлз III) с Меган Маркъл. Авторът твърди, че принц Хари е запознал бъдещата булка с баща си още преди двойката да обяви официално връзката си през 2016 г.
 
Тогавашният принц на Уелс намери Меган за "напълно очарователна" и "абсолютно възхитителна". Кристофър Андерсен уверява: Чарлз вярваше, че новата американска приятелка на сина му изглежда удивително подобна на Пипа Мидълтън, по-малката сестра на Кейт Мидълтън.

 
 

 

 
И най-важното е, че по време на запознанството той дори не предположи, че Маркъл е мулат. Едва с течение на времето наследникът на трона разбра, че е родена афроамериканка със светла кожа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Стан преди 1 година
Това е безумие "че е родена афроамериканка със светла кожа". Колкото е афроамеринка, толкова е и европейка. Защо не са я описали като европейка? Търсят конфликтите само
15
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Те тоя кон няма продаване!!!!!!
14
2
 
0
 
! Отговори
А преди 1 година
До Простотиятапорода при кучетата- да кажем има ли ?
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 23 - Млък бе, елитистеее!
12
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как пък ще му мине мисъл ,че синът му ще вземе разведена треторазрядна шантонерка и то мулатка без всякакво образование и потекло, с баща алкохолик и майка чистачка и гледачка на болни хора..то в нашето Столипиново поне девствени и красиви булки имаше.
11
4
 
35
 
! Отговори
Край преди 1 година
Да беше и прегледал венците - веднага щеше да разбере че породата е столипиновска подобрена.
10
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами и аз имам една млада колежка- четвърт виетнамка. Бяла кожа, фина структура, светлокафяви очи и коса. Очите и леко, ама съвсем леко скосени, както и на много българи впрочем.Ако не ми беше казала, нямаше да знам.На кой ли му пука всъщност:-)))?
9
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък не разбирам на тия какъв им е проблема с расата й? Дължат цялата си империя на богатствата на хора от различни раси, но нямат против да им крадат диамантите и златото, нали? Да им е хрумвало, че от толкова династически браковее между братовчеди накрая ще им се раждат болни от всевъзможни гадости наследници, които ще са толкова зле в главата че ще станат република само заради това?! Хари е постъпил генетичесси мъдро, но ходи го обяснявай!
8
7
 
15
 
! Отговори
Простотията преди 1 година
раса няма!
7
2
 
39
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
И от самолет се вижда ,че жената си е ***.Лошо няма.Красива е.Но се оказа много алчна и нахална.
6
1
 
45
 
! Отговори
Вижте сега преди 1 година
Не е проблемът расата - всяка раса си има своите качествени индивиди ! Проблемът е, че тая не е от тях !
5
1
 
5
 
! Отговори
Събота преди 1 година
Е неделя
4
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле, какъв ужасен превод! Напълно неграмотен, все едно е правен от някоя върла русофобка. Да сте чули нещо в училище за времената в Бг език, кога кое се използва и как се съгласуват? Ако сте ходили на училище де.. Това място е дъното на нета, отврат
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бил разбрал. Ами явно има проблеми със зрението, сляп е.
2
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко различна кръв няма да им навреди, децата им ще са умни и красиви!, стига еднообразие! А и без това в Англия населението е палитра от цял свят!
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мислел си е, че просто има здравословен тен. Няма лошо. Така по-приятно се живее като не подозираш разни неща.