Ново начало за Шакира

Певицата се снима за празничната кампания на Burberry
12 ное 2022 23:10, Дарена Найденова
15
Ново начало за Шакира
БГНЕС

Как най-лесно можеш да забравиш един мъж? Като облечеш най-хубавата си рокля и направиш няколко пози пред фотоапарата.

 
Точно това направи и Шакира, която дебютира в света на модата, превръщайки се в новия посланик на луксозната марка Burberry. За да отпразнува събитието, колумбийската певица представи новата празнична колекция, носейки едни от най-стилните дизайни на лейбъла досега. Името на кампанията е „Нощта преди“, като компания на Шакира прави нигерийският певец Burna Boy.
 
Най-новата реклама на Burberry приканва любителите на модата да посрещнат празничния сезон и да се преборят с ниските температури с ватирано сако или да привлекат вниманието с рокля от прозрачен тюл, инкрустирана с кристали. В кампанията също така са включени дизайни, направени лично от креативния директор Рикардо Тиши, който често работи с Ирина Шейк. Официалният дебют на дрехите и аксесоарите ще бъде през 2023 година.
 
Що се отнася до Шакира, тя определено има нужда от ново начало, след като се раздели с дългогодишния си приятел и баща на двете ѝ деца Жерар Пике. Преди няколко дни стана ясно, че изпълнителката е получила пълно попечителство над синовете им Саша и Милан, с които съвсем скоро ще се премести от Испания в Ню Йорк.
 
„Забавяне на темпото. Повече храна. Отпразнуване на живота“, това отговаря Шакира, когато е попитана какво очаква от празничния сезон тази година. Тя може да се наслаждава на живота, гледайки се в новата кампания на Burberry, която я представя като главно действащо лице в кратък филм. Изпълнителката носи прозрачна рокля, която първоначално видяхме върху Лила Мос по време на тазгодишната Met Gala, а около нея летят различни предмети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Прошльо преди 1 година
До Анонимен: не само българите сме прости, защото и на запад най-стабилни са връзките, при които мъжът е 1-2 горини по-голям, а най-нестабилни - тези, при които жената е над 5 години по-голяма. Ако мъжът е по-голям нестабилнота е по-малка, тъй като в тези случаи жената е по-често материално зависима. "Любовта само дава" са красиви думи, но горчивата истина е, че много често "любовта е до време", колкото и прозаично, а и духовно недоразвито ви зчвучи това за вас - възвишените българки.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПрошльоВеднага влизам в разговор с вас.. понеже виждам че сте на ниво 1.. имате още много да учите четете да трупате опит,за дадостигнете по високите нива на развития като човек и пречистите душата си.Дава не дава иска.. няма такова нещо в Любовта.Ти явно или не си наясно или не си в час или си много *** и духовно неравит какъвто си. Слушай сега какво ще ти кажа. Българите като цяло мъжете сто прости ..почти няма красиви мъже имало е някога. Мъж тип ДЕЛОН! ЛЮБОВТА САМО ДАВА.
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма лигла излезе, изживява се на 20-годишна с песни като на оная плиткоумната Тейлър суифт. От оня ден въртят някаква песен дето само циври и уж си излива душата след раздялата - алоооу лелче, не ти отива на възрастта и парите
7
1
 
2
 
! Отговори
Сака преди 1 година
До до 2: да купи всички от Барса? Хайде посмали малко - всичките и пари няма да стигнат и за Щеген само. Не че е бедна - сигурно има доста повече от Пике, но какво от това?
6
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Шакира даде фира!
5
2
 
3
 
! Отговори
Секира преди 1 година
Шакира пак шокира.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шакира, Шакира...
3
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще ражда?
2
15
 
14
 
! Отговори
Прошльо преди 1 година
До до 2 Дори да има 100 пъти по-малко пари от нея - пак му стигат. Не че го оправдавам - изневярата е лошо нещо. Но трябва да се разбере, че мъж на 35 обикновено иска често, а жена на 45 обикновено дава рядко. Затова и такива връзки рядко издържат теста на времето. Не само защото младото е по-хубаво - старото просто не дава. Да - знаем за Макрон, има и изключения.
1
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Пике с тия кинти може още десетилетия да върти тийнове...