Джулия Фокс не се интересувала от секс заради психотравма

В момента моделката не бърза да започне нова връзка
14 ное 2022 16:29, Петя Славова
24
Джулия Фокс не се интересувала от секс заради психотравма
Снимка: БГНЕС

Джулия Фокс загубила интерес към секса заради психотравма

Моделката, актриса и бивша приятелка на Кание Уест Джулия Фокс заяви, че не се интересува от секс. В подкаст с Емили Ратайковски тя посочи психологическата травма от младостта си като причина за тежките си преживявания.

По време на разговора двете Моделки обсъдиха възпитанието на децата и отношенията с мъжете: и двете събеседнички в момента нямат интимна връзка, предава БГНЕС.

Ратайковски призна, че би искала да ходи на срещи само за секс. Фокс отговори, че отдавна е загубила интерес към тази страна на живота.

Тя разказа, че в младостта си е играла ролята на доминатрикс за пари, обличайки се в костюми на медицинска сестра (при доминатрикс жената изпълнява желания на мъжа, за да "гъделичка" доминирането му). Получавала по 250 долара от всеки мъж. Според манекенката, тя трябваше насилствено да изтрие тези спомени от паметта си, за да продължи да живее, но въпреки това преживяването се отразило плачевно на нейната психика.

Актрисата още в онези години осъзнала, че може да получава пари или други облаги от мъжете. "Чувствах се като стока, но това се превърна в хазартна игра", не скри тя в разговор с Ратайковски. "И все си мислех: "Добре, как да стана още по-желана, за да получавам още повече пари?" Мъжете са тези, които ми дават сила. Но всъщност е много унизително“.

В момента Фокс не бърза да започне нова връзка. Манекенката търси отдушник в работата си и се отдава на отглеждането на едногодишния си син. Джулия Фокс участва само в 10 филма, а славата й дойде след кратък, но нашумял роман с Кание Уест. Двамата имаха връзка само няколко седмици. През това време рапърът милионер успя да затрупа момичето със скъпи подаръци и да вдигне шумен купон в нейна чест. Фокс започна връзка с бившия съпруг на Ким Кардашян малко след развода със съпруга й Питър Артемиев, който е пилот на частен самолет.

Преди това сексолозите предлагаха несвързани със секса начини за възбуждане на женското либидо. Те отбелязват, че либидото се влияе от много фактори: умствени, физически, социокултурни. Няма да е възможно веднага да увеличите желанието за секс, но постепенната работа ще даде плодове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааа обратна е станала.
18
0
 
0
 
! Отговори
Навитак преди 1 година
Джулката не ми е никакъв проблем да я излекувам- ще изпълнява милион и едно желания и кьорав лев няма да види, щом това я травмира толкова. Емилито като гледам вече си е излекувана, даже не е нужно да ходи по срещи за да получи секс, достатъчно е да стои като за снимка, пък аз ще свърша останалото.
17
1
 
3
 
! Отговори
...осъзнала, че може преди 1 година
да получава пари и други облаги от мъжете" - това ела да го кажеш, тук, в Бг, пред мамините синчета и техните родителки. Веднага ще ревнат, че "таа нищо не представлява, требе да е благодарна, че синът на г-жа Пенка изобщо й е обърнал внимание, требе тя да му купува подаръци, да се съобразява с него, да не си въобразява, че е в сериозна връзка, защото момчето (на 20, 30 или 50 години) требе да се чувства свободно да прави каквото си иска и да може да я зареже без обяснения, когато му скимне"!
16
0
 
3
 
! Отговори
Ел чупакабра преди 1 година
Скучубрата е пра-пра бабата на скумрията .
15
1
 
5
 
! Отговори
Сексолог преди 1 година
Да, ама като види Вовата, яхнал мечка веднага ще се подмокри и ще стане пълноводна като р. Амазонка !!!
14
0
 
10
 
! Отговори
Най-важното от деня преди 1 година
според Днес.бг: "По време на разговора двете Моделки обсъдиха възпитанието на децата и отношенията с мъжете: и двете събеседнички в момента нямат интимна връзка, предава БГНЕС." ------------- Да попитам само авторката на публикацията - откога в българския език съществува думата "моделки" и откога тя се пише с главна буква?
13
2
 
8
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Ами повечето жени са така - интересуват се само от пари. Хубавата жена създава много илюзии: че е умна, че може да готви, че е добронамерена и т.н.
12
2
 
20
 
! Отговори
Аз пък преди 1 година
не се интересувам от Джулия Фокс, която и да е тя, нито от нейните психотравми и сексуалния й живот. Интересува ме инфлацията в България и как да оцелея и тази зима.
11
0
 
14
 
! Отговори
Messi преди 1 година
Демек си е била ***, ама сега вече не е!
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тази ли е жертва на насилие?
9
2
 
11
 
! Отговори
Коя преди 1 година
е тази и защо това е новина?! Направо си го местя...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо възхваляваме ***? И то такива, които очевидно кешират над образа си на такива?
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Получавала от всеки мъж по 250 долара... За такива си има име. Явно е имала предвид, че вече не се интересува от платен секс.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя може да каже всичко. Може да каже, че получава оргазми от въздуха.
5
3
 
13
 
! Отговори
Един с една преди 1 година
Според мен е видяла Зеленски по новините и е пресъхнала милата
4
2
 
15
 
! Отговори
FAKT преди 1 година
78 % от българите са така
3
1
 
15
 
! Отговори
Ох преди 1 година
Пускам сълза! Колко драматично, колко психосоматично?!? Свършиха ли проблемите на българите, че задълбахме в проблемите на незадоволените жени по света?
2
1
 
16
 
! Отговори
Кака Бара преди 1 година
О миличка Джулия, всички бивши *** сме травмиранки, миличка тя :(((
1
2
 
31
 
! Отговори
Оп Са преди 1 година
Едно време им викахме русспии, куурволяци, маастии, а сега-самостоятелна модерна жена, ха ха!