Принц Албер и неговите извънбрачни деца - защо ги крие?

Той има двама по-големи наследника освен близнаците
16 ное 2022 22:00, Иванка Гъркова
6
Принц Албер и неговите извънбрачни деца - защо ги крие?
БГНЕС

Принц Албер скандализира всички преди около 10 месеца, събирайки четирите си деца на едно място. Съпругът на принцеса Шарлийн заведе близнаците при доведените си брат и сестра. Тогава най-голямата му наследница сподели снимка от срещата им в социалните мрежи. Но малко след това тя изчезна, след като самата Джазмин Грималди разчисти профила си в Instagram. Според запознати, това да махне някои неща от него е именно заради нейния известен баща.

 
Преди повече от седмица Албер II отново се е срещнал с двете си по-големи деца. Тримата се видели на кафе в Ню Йорк. Този път тяхна обща снимка се появи само в историята на Джазмин в Instagram. На нея виждаме и извънбрачния син на наследника на Грейс Кели – Александър Грималди. По-интересен е фактът, че кадърът е направен от неговата майка – стюардесата Никол Кост.
 
Според близки до кралския двор на Монако, след като принцеса Шарлийн се завърна от Южна Африка, където се лекува с месеци, принц Албер желае да подобри връзката си с нея. И не иска нищо да му помрачава семейното щастие. Ето защо, дори и да се вижда с извънбрачните си деца, той не иска да дава особена гласност на това.
 
Преди да започне връзка с Шарлийн, наследникът на кралския двор се смяташе за плейбой, около когото има множество интриги. Бракът му с нея сякаш е повратна точка. Чрез него той се надява да избяга от злата прокоба, тегнеща над семейството му близо седем века. Но се въвлича в скандали и интриги, от които трудно може да избяга. Особено след като папараците го следват навсякъде.
 
 
Кога принц Албер разбира за първото си извънбрачно дете?
 
През 2005 г. личният живот на принц Албер става тема номер едно в жълтите издания. Едно от френските списания публикува подробен материал за него – на цели 10 страници. Тогава принцът е ерген, но никой не подозира, че е имал връзка със стюардеса, която ражда тайно от него. Оказва се, че бебето е проплакало още в края на 2002 г. След като медиите гръмват, всички в Монако научават, че майката е Никол Косте от Того, с която монакският принц се запознал през 1997 г. Тя толкова го впечатлява по време на полет от Ница до Париж, че той поискал да намерят телефона ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 година
А тук Джезиса и златките удрят тупано до небето! Божинката и много други осеменители са всеки ден в розовите рубрики! ЕВАЛА...
4
1
 
9
 
! Отговори
Цар цирей преди 1 година
Каква поредна ромска драма.!.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя sъсляк,ако не беше принц,никога нямаше да се доближи до такива жени,какво остава да ги заговори! :)
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нещо я тормозят тази женица - преди много по-крсива изглеждаше
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не го познаваме и не ни интересува.Пишете повече за Зеленски,Путин и Байдън!Животът и децата на някакъв смок не са на дневен ред и могат да вървят по дяволите!