Най-чаровните футболни половинки на Мондиал 2022

Ето кои са те
21 ное 2022 13:50, Ивета Иванова
4
Най-чаровните футболни половинки на Мондиал 2022
Снимка: iStock/NiseriN

Световното първенство по футбол в Катар започна вчера и близо месец ще се наслаждаваме на много интересни футболни мачове. Половинките на много от футболистите ще красят стадионите в страната и ще се отдадат на футболните емоции. Кои са най-привлекателните дами на Мондиал 2022? Вижте някои от тях.

Джорджина Родригес
 
Най-известната футболна половинка. Любимата на португалеца Кристиано Роналдо е много популярна, често дава интервюта и радва феновете в социалните мрежи със снимки по бански и рокли. 28-годишната испанска красавица е модел и с футболиста за заедно от 2016 г. Те се запознават, когато Джорджина работи за "Гучи" и Кристиано е неин клиент. Двамата вече имат 5-годишна дъщеря Алана Мартина и дъщеря Есмералда, която се роди през април. Футболистът има и деца от сурогатни майки.
 
София Балби
 
Тя е съпругата на уругвайския нападател Луис Суарес. Двамата се женят през 2009 г. Интересното е, че са заедно още от тийнейджъри. Запознават се, когато Суарес работи като уличен метач в Уругвай. Тя е на 13 г., а той на 15 г. София го насърчава да преследва мечтата си и да стане футболист. Имат 3 деца - Делфина на 12 г., Бенджамин на 9 г. и Лотаро на 4 г. 33-годишната красавица има компания за обувки.

Анна Левандовска
 
Полският нападател Роберт Левандовски се ожени за красавицата Анна преди 9 години. Очаква се футболистът да е сред голмайсторите на първенството. Анна Леванодвска е завършила Академията за физическо възпитание във Варшава, специалист по хранене и карате е, както и представител на страната по традиционно карате. Тя е многократна медалистка от световните, европейските и националните шампионати.С Роберт имат 2 деца - Клара на 5 г. и Лора на 2 г. Звездите са заедно още от 2007 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джорджина е от Аржентина
2
1
 
5
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Няма я понеже баджанаците не са на световно.
1
1
 
9
 
! Отговори
Татин Ники преди 1 година
Е, Николета защо я няма?

Спонсорирани публикации